Onsdag som slutar med en dimma!

Först och främst så har jag läst mitt senaste inlägg inte det bästa, rätt klurigt att förstå sig på! Men så blir det ibland när man vart sjuk eller nåt liknande!
Igår fick jag sällskap av Emmie och Ludvig då jag kände att jag inte orkade med föreläsningen pga energi brist efter helgens dåliga äventyr! Det var riktigt mysigt, lilla Ludde somnade så sött i min och Viktors säng :) Under kvällen försökte jag plugga men förstod absolut ingenting så jag gav upp!
Idag var jag i skolan halv nio och träffade min seminariegrupp, då föll alla små saker på plats :) Vi blev klara med vårt PM tills på fredag och vi hann med en disskussion om en pornografiartikel från 1973! Rätt kul att diskutera runt omkring den så dagen gick fort fram till föreläsningen som även den gick fort. Sen åkte jag och Elin till Emmie för Elin ska på militärbal på lördag och Emmie ska fixa henne och prov resultatet de gjorde idag blev otroligt bra :) Själv så lekte jag med ludde och när han skulle sova passade jag på att ta en liten powernap brevid honom! När jag sedan gick hem så hade det kommit in en enormt tjock dimma över staden...
aa inte så bra bild men en liten försmak :)

Idag kommer Viktor hem till Sverige vilket är underbart och imorgon blir det ännu bättre då han kommer hem :) Saknar honom så sjukt mycket, otroligt hur mycket man kan längta efter någon!

" Just go on and be happy don't look back and be miserable "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback