Nästan 10 +

Idag har det vart en vårdag, eller inatt kom det snö som smälte bort i den varma solen som värmde upp oss till 10 + grader ute!! Är det bäst eller vad liksom?? :) Jag har dock fått magkatarr, mår illa, är sugen på något hela tiden, yr i huvudet och helt slutkörd från morgon till kväll känns det som!!
.
.
.
Igår hade jag skype date med min underbara Emelie, så skönt att få höra hennes ljuva stämma igen! Det är så udnerbart! Mina underbara vänner i skolan har också hjälpt mig denna veckan med skolan och det är ju så galet skönt att få den hjälp och de stödet av dom!! Kommer bilder på dom inom snar framtid.
.
.
.
Igår så hjälpte jag och Viktor, Emmie med Ludvig vi tog honom själva och gick med honom en sväng så han fick sova och Emmie vila sig då hon tog bort leverfläckar! Idag så hjälpte vi Syrran med Gabriel och Elle och det var så mysigt att träffa dom!! Pappa var snäll och hjälpte mig med medicin hämtning och allt! Vet ni Gabriel kallar Viktor morbror!!
.
.
.
" Look up and realize that your not alone "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är det ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag, frö ett år sedan kom Ludvig till världen!! Shit vad tiden går fort!!!
Den lilla sparven är redan ett vad hände där liksom?? Underbart gick dit imorse med Viktor och pussade på honom massa massa massa :D Precis som det ska vara på sin ettårsdag!! Kunde dock inte stanna hela dagen/kvällen då plugget måste hinnas med!! Men så värt det att vara där! <3
Bara någon dag gammal

Idag <3
Länge sen med uppdatering, men Emelies suprise party blev grymt!! Så jväla härligt när man slitit som ett djur för att få ihop det och så blev det så pass bra som det blev, YES!!!
Viktor har avslutat sin utbildning, han bestämde sig för att komma hem och börja jobba och sedan så börjar han plugga till hösten :) Är så lycklig över att ha honom hemma och få sova med honom varje natt :D
.
.
.
Det är fullt ös i skolan en föreläsning i veckan och massa att läsa plus två seminarium varje vecka som även är inviduellt! Men det är kul, tur det!!
Saknar min Emelie redan!!" The time we have, isn't enough "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemtenta måndag!!

Idag har det vart så udnerbart vår väder, fick sova riktigt gott inatt och vaknade utvilad men med huvudvärk!! Kan vara hemtenta huvudvärk!
.
.
.
.
Vid elva dök Elin och Amanda upp för att jobba med hemtentan ihop, tack och lov skulle aldrig orka ta mig igenom denna tenta själv! Efter det så gick jag till emmie och käkade middag och mös med ludvig. Sen hem till mamma fixa tvätten och ta ett långbad :) så skönt!! Efter det jobba med hemtentan lite till! och snart sova, för imorgon blir det hemtenta plugg hos Elin med Amanda.
.
.
.
Juste det är alla hjärtansdag imorgon, ni vet vid det här laget att jag är lite bitter över den dagen, har aldrig fått spendera den med någon på riktigt, riktigt. Har alltid vart "själv" den dagen. Visst har vart med mina underbara vänner...
Knas hur man kan älska någon så mycket som jag älskar Viktor....


" Love is in the air "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Change is in the air

Idag kände man att våren är på väg. Man såg hur snön sakta men säkert började smälta och när man stod i solen så värmde den varmt! Så otroligt skönt :)
Det är förändringarnas tid och nu får vi se vad som händer med våren...

" Take a chance and you will see your great way infront of you "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Inte varje lördag jag hinner sätta mig här och skriva en sväng!
Min karl sitter brevid mej och fixar med sin dator så varför inte jag.. Igår så gick allt järrebra hemtentan ser hmmm ut små ångest och panik men det hör ju dock till!! Fick jobb erbjudande igår på mitt gamla jobb till terminslut!! Det lockar så att säga ja men jag borde plugga nu intalar jag mig själv!! FAN, va jobbigt läge!!!
Nu blir det myslördag och melodifestivalen en sväng iaf!


" The light is coming back and it is so much brighter "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rusk och tom

Idag började dagen med att jag ställde om klockan en timme så det blev att sova lite längre än vad som va tänkt, men när man inte känner sig hundra då får man faktiskt ligga kvar!
Idag har jag vart ute på lång powerwalk med Emmie och Ludvig, shit va jobbigt med vagn och uppförsbacke!! Men jag klarade det iaf! :) Dagen gick fort och det var skönt att den gjorde det, och ikväll fixade jag och donade med Elin så vi skulle lyckas med seminaret på fredag och vår snälla, snälla Ivan hjälpte oss!! Tack och lov för att han är så snäll!! :)
Och så såklart så blev det prat om alla hjärtansdag igen idag, Emmie om hennes planer samt söta, fina Ellentin som jobbar som florist om allt det som sker nu innan den där dagen!!!
*
*
*
*
.....Det känns som jag är tom just nu! Det är mysko hur det kan kännas så ibland, men just nu är jag ihålig känns det som. Det går som ett eko genom kroppen och allt är tyst! Det känns som något är på väg att ske om det är bra eller dåligt det är det bara att se....." You can't change you past, but you can change your future "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknar dig...

Jag kan inte förstå hur mycket man kan sakna någon. Vi brukar vara ifrån varandra, det är vår vardag men när jag vet att jag inte kan få tag på dig och veta att jag inte kommer höra något från dig då blir saknaden enorm och det känns i hela min kropp och framförallt i mitt hjärta.... Jag vet att du har för mycket att göra och bir säkert testad på många olika sätt så du hinner inte tänka på mig och det är okej.....

" You are my definition of perfect "" Sometimes I wanna get lost and find the piece I'm missing "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fem dagar...

Helgen blev bra och härlig, inte riktigt så som jag hade trott att den skulle bli dock men den blev grym iaf :)
I fredags var de skola och lunch med Amanda och Elin sen iväg på läkarbesök och sen hem! Då fick jag reda på att Viktors plan blivit inställt så det blev tåg för honom stackarn!!!!
I lördags så var vi iväg till Emmie och Tompa på dagen och mös massa :) Skönt att Ludde inte är rädd för Viktor :) På kvällen kom Sara, Emmie och Camilla över för lite melodifestivals tittande och massa god dricka och massa skit snack en helt perfekt kväll med tjejerna!
Och så blev det söndag då var det dags för Viktor att åka igen fy fan!!! Tåg för han tebax stackarn med massa förseningar osv. Jag åkte när han åkte till Emmie då Emelie, Mickis och Malin skulle komma på söndagsmys, precis vad jag behövde! :)
I måndags så träffade jag Ludvig och Emmie och det blev en härlig och rolig dag! Den gick fort! Jobbigt med att veta att Viktor ät borta nu och inte höra något ifrån honom!! Det suger och är så otroligt galet jobbigt!!
Idag tisdag har det varit en vila upp sig dag och bli människa och nu på kvällen så tog jag och Emmie en promenix hur skönt som helst!! :) Och Emelie den lyxiga bruden har nu åkt iväg till Blblblaa stället där det är varmt och soligt!!! Och juste om en vecka är det alla hjärtansdag!!! Usch och blää kul för de som får spendera den med sin älskade men för de som inte får det så kan ni säkert känna igen känslan att det bara känns jobbigt! Och när man hör vilka överraskningar de omkring en fixar för sin älskade blir man smått avvis...

" Never say never because never is a long time "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 månader

Ja idag har det gått 6 månader sen jag och Viktor blev ett par och mycket har hänt under den tiden och snabbt har det gått!!
Jag är så lycklig att jag träffat dig och du fyller mitt hjärta av kärlek varje dag och du gör mej hel!
Jag älskar och saknar dej lite extra mycket idag!


" I love you "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()