Röd/Orange nu färg =)

Jahapp då var det måndag igen! Och ingen bebis Gentzel/Lindberg har kommit än, hade hoppats på i lördags när jag va med Emmie;) hehe

Igår så slöade jag hela dagen vilket behövde för gissa vad jag har fått!! Magkatarr igen! Så det blev film för hela slanten och jag såg Disneys nya film "Trassel"! Ojojoj så bra och härlig den var! Det är en av de bättre animerade filmer jag har sett på länge! Riktigt kul så blev väldigt nöjd! I lördags såg jag "I rymden finns inga känslor", vilken klockren film, helt fantastisk på alla olika sätt =)


Idag var det dags igen och idag har det vart en fartfylld dag! Inte en lugn stund, men det har inte gjort nåt för då gick det väldigt fort idag och efter jobbet var det ner på stan och fixa och dona lite sen så var det bara gå till underbara Fia som har öppnat en frisörsalong Upper Cut Studio! Hon kan verkligen mitt hår, så vi gjorde ingen avfärgning bara färgning så blev inte lika ljust som jag brukar ha det. Det gick inte för mitt hår mår så dåligt!! Så nu har vi lagt upp en "hår plan"=) Men blev grymt nöjd som jag brukar bli :D


" If I could change one thing about you, I would choose to change nothing"

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

It makes me smile..

Idag är det sol och underbart, jag vaknade runt nio och då var det bara att slå på tvn och kolla på Dsineydags! Det är juh bara för bra och just nu har dom dock slutat med Bumbibjörnarna men de visar nu Phineas & Ferb, det är ju bara för klockrent program!=)

Idag är det en dag då det händer en hel drös med saker! Cissi en barndomskompis och syrrans ena bästa vän tar hennes officiella Förskolelärare examen eller vad det kallas:P hihi! Grattis Cissi det kommer bli så perfekt för dej!

Pratade med en lite små trött men glad Emmie på telefonen och det var riktigt skoj!=)

Det är sol och fint ute!

Så det är en bra dag hittills så kan verkligen inte klaga! Sen får vi se vad dagen bjuder på om man drar ner på stan en sväng eller vad man gör=)

Och igår så skickade jag ett meddelande in i framtiden 20 år så får vi se vad jag sa ;)


" Never let your faith die, whitout it you will stop smile"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Freee day

Idag är det fredag thank you god!!! =) Happy,happy, happy!

Det blev en oväntad dag idag på jobbet men det är ju fredag så ska inte klaga sen dessutom var det grymt fika så var super nöjd ändå=) Dagen flög förbi och vips så var klockan fyra och det var dags för mig att gå hem! Det var så skönt att sluta "tidigt" idag=)

Jag skulle åkt hem till underbara Emmie och Tompa och kolla på handbollen och äta middag, men har vart så slut hela dagen lång pga astman! Så det blev hem och vila istället!

Nu ska jag snart slänga på en bra film och små sova tänkte jag!


"Don't let the one you love slip through your fingers"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hit och dit, överallt!

De senaste två veckorna har jag flängt överallt på jobbet, det är inte många lugna minuter man har haft!
Men idag var det extremt jag sprang verkligen hit och dit och ner och upp! Kände mej så total slut när jag äntligen fick åka hem! Men mitt humör de senaste dagarna har pendlat från tipptopp till helt pladask pankaka! Ena sekunden har jag vart hur glad och lycklig som helst, sen helt plötsligt har jag börjat grina eller blivit jätte sur! Det har verkligen varit en känslomässig berg- och dalbana!


Istället för att åka hem och träna direkt åkte jag till den största syrran och blev bjuden på Pizza vilket var väldigt gott. Passade på att pussa på mina små söta syskonbarn! De är ju bara för udnerbara och roliga! Men oj vad Isa har blivit stor, hon har färgat håret och är nästan lika lång som mej!! Det måste ta ett slut hon får inte växa mer!

När jag äntligen kom hem var det på med träningskläderna och köra igång! Åååå vad det är härligt att träna, tänk att när man inte tränar så undviker man nästan att börja träna igen för man tror att det ska vara så jobbigt! Men när man väl börjar träna igen så blir man så lycklig och pigg =)

"Give your love to the people that deserve it, not to those who don't appreciate it"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rädd??? nejnej

Morgonen på jobbet började med en massa prat om förlosningar! Ojojoj, en kollega/vän ska föda 3 mars och hon hade vart på besök igår på förlosningen. Det tyckte juh "damerna" på jobbet var kul så de började dra alla olika rövarhistorier om hur det var att föda barn, så ja man fick höra det ena och det andra! När jag gick därifrån kände jag näää inte föda barn jag kommer knipa!! Haha, men vid lunchen så lugnade några av dom mig så puh!

Vi åkte skridskor idag yayay=) Men lite tråk för jag kom inte ut på isen hittade ingen bra hjälm man måste ju hha det när det är massa på isen så man inte får en knuff och faller! Men får åka någon dag snart måste, måste, måste=)

Hoppas jag får sova gott inatt gårdagens natt var inte kul vaknade första gången 02:22 och efter det vaknade jag flera gånger inte kul!!


"Everyday should start with a great smile"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

So, so cold!

Dagen började med en sovmorgon, men den är inget att skryta om för gick upp vid sju så=) Idag har det vart en ritkigt kall dag med en massa vinterlandskap på jobbet! Allt börjar rulla på nu och jag går oftast inte jämt men väldigt ofta med ett leende på läpparna just nu! Fick se fler bilder idag på Noels dator och fick väldigt fina komentarer av flera på jobbet=) Vi hade möte idag till klockan sex så det blev en låång dag! Jag förstår mig inte på de som inte klär på sig ordentligt, ja nu låter jag gammal men det är kallt och blåsigt just nu så på med kläder och håll dej varm!

När jag kom hem idag var det först upp på den ena träningsmaskinen i 20 min sen på den andra i 20 min, nu jä** e det tränings time igen! Imorgon så blir det skridskoråkning och det ska bli så galet kul! Ser så mycket fram emot det, wohooo!

Har bestämt mig för att köra en avfärgning igen, det börjar bil dax att göra det känner jag så nu blir det ljust oranget som gäller igen =)

Saknar dej, men snart e du hemma igen och det glädjer mej massa! Keep up the good work!

"Take two moments everyday and remind yourself how lucky you are"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det blir ljusare för varje dag

Idag har dagen gått alldeles för fort! Känns som jag knappt hunnit med hälften av det jag skulle hunnit göra idag! Tiden har bara rusat iväg och när man väl har fått en liten stund över så har det dykt upp något annat att göra som är mer lägligt att göra! Ojojoj hur ska man hinna med allt när tiden inte finns!?

Igår lade Noel upp två bilder på mig så jag kunde se dom! =) riktigt härliga bilder blev jätte nöjd, men jag tycker dock att jag ser så konstig ut i ansiktet för tillfället! Dåliga ansiktisdagar just nu! haha!! Ska bli jätte roligt att äntligen ta fler bilder, ser så mycket fram emot det!

Foto: Noel
Nåt som glädjer mig är att de blir ljusare för varje dag och allt känns genast mycket lättare nu! Och allt verkar gå så bra för alla nära och kära och de värmer så mycket inom en. Emmie och Tompa blir snart föräldrar, Emelie lyckas med varje prov och uppsatser och e så galet duktig borta i Polen, det är bara lite av allt det som går bra nu! 

"Anyone can get old, but not all can get wise" 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Weekend number one

Oj, där försvann den helgen! va hände där?!

I fredags var det hem och duscha sen var det iväg till Soso och fixa sig lite sen bar de iväg till flogsta där Marcello hade födelsedags fest! Det var kul och härlig stämning hela kvällen=) Körde på en nykter kväll var inte sugen på att dricka massa! Kom hem vid halv fyra tiden och sen vaknade jag vid åtta och var jätte pigg!! Nåt är fel!


Igår så hade Soso förfest hos sig sen skulle alla dra ut! Var med på förfesten som varade i måånga timmar, alla blev riktigt fulla och galna så kände att det var skönt att jag inte skulle med ut!

Var uppe tidigt idag, vaknade till ett strålande väder och jag fick ett stort leende på läpparna! Kallt och soligt har det varit idag, men ska inte klaga för det har vart så härligt =) Jag möte upp Noel idag nere på stan vi gick omkring och fotade en del! det var riktigt roligt =) När vi fotat klart så tog vi en fika och bara bubblade på om allt! Var så otroligt roligt var så länge sen vi hade tid at snacka!=) Ska bli spännande och se hur bilderna blev!

"Trust your heart and let fate decide"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ute, ute, ute

Idag börjde dagen med en så vacker soluppgång! så härligt så=)

Sen var det möte med en massa olika planeringar hit och dit!

Jag målade med vattenfärg idag på snön och det blev riktigt häftigt och fint! Väldigt annorlunda men jag har velat testa den här idén riktigt länge och idag fick jag chansen! Grymt roligt!=)


Fick sällskap av N idag på bussen alltid lika roligt att träffa honom saknar verkligen våra torsdagar och fredagar som vi brukade jobba ihop! Det var två ritkigt roliga dagar i veckan! Menmen vi ses ju till och från på jobbet!

"There's no point of return"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol och Ljus

Idag var det lyx, jag fick skjuts av pappa till jobbet! Ibland har man världens bästa pappa! Fick samtal hemma innan jag drog iväg att jag skulle ha en vikarie idag pga sjukdom! Jag fick en helt ny som aldrig hade jobbat på skolan eller med barn förr! Så visste inte först vad jag skulle tänka! Men det gick så bra så! Men vi spenderar väldig mycket tid ute just nu och idag så det var absolut inga problem för det var ju sånt otroligt härligt väder!

Jag bestämde med min underbara Noel idag att vi ska träffas på stan på söndag och ta en fika sen fota lite=) Det är fjärde gången vi bestämmer för att fota (de tre gångerna innan har vi hindrats av sjukdom!) Så ska ta lite bilder och se hur det blir sen så ska vi köra "tran" bilder i studio någon dag! Riktigt kul! Och inte bara det vet ni vad jag fick av Noel idag på jobbet han är inte bara en fantastisk vän och kollega utan han hade bakat valnötsbröd som jag fick! Det var riktigt, riktigt gott!

När jag kom hem efter en lååång dag så träffade jag syrrans barn en sväng! De är juh sådär extra goa när dom e trötta! Mina små hjärtetroll <3


"The fight between right and wrong is an ongoing fight"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

One more gray day...

Idag var det ingen överraskning att det var grått och tråk!! Men som sagt ska inte klaga för massa snö har försvunnit och det är ett väldigt gott tecken!=)

Sov riktigt risigt inatt, vaknade flera gånger om och det gick knappt att somna om tillslut! Dagen började bra och allt har rullat på men det är fullt upp så man hinner knappt med att andas ut! Men det är väl så det måste vara ibland allt kan väl inte vara en dans på rosor=) Det är bara kämpa på så det kanske blir en dans på rosor tillslut!
Fick höra en massa positiva saker av föräldrar idag när jag träffade en del och det värmde väldigt mycket i mig!

Har fixat och donat i min lilla boning idag efter jobbet och nu blir det lite små plock sen ska jag försöka sova tidigt så jag får sova! =)


"Let you mind go, and come fly with me"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Smälllllter....

Jag sov mitt i mellan bra och dåligt inatt! Vaknade till första gången klockan 02:54 lyckades somna om rätt snabbt men vaknade till igen klockan 03:43 sen så fick jag sova till 06:00 då var det bara upp och hoppa!
Det var ingen överraskning att det var riktigt grått ute! När jag kom ut var det jätte jätte halt! Jag små halkade till bussen som såklart var försenad! Jag träffade min underbara kollega på bussen! Vad jag har saknat N! Det var så kul att träffa honom och hinna catcha up lite under den lilla stunden till jobbet! Sen så skildes vi åt och jag gick till mitt "nya ställe". Det blev en riktigt intensiv dag men den blev bra iaf så är nöjd! Hade dock möte till 17:00 så det känns nu i kroppen!
Så nu ska jag gosa ner mig i sängen och somna till Tv:n för imorgon är det en ny dag med nya uppgifter!=)
Saknar dej tissetu! men snart så ses vi =)
"Who will catch me when I fall, an angel like you"

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

No more words...

Då har helgen passerat alldeles för fort! I fredags blev det mys med Syrran, Sara och Cissi, Camilla mötte upp oss senare! Det blev en bra och härlig fredag!

Igår flög dagen förbi, vaknade super tidigt som vanligt no suprise just nu att jag sover dåligt! Men jag vaknade utvilad och mådde bra men hade en jobbig känsla i kroppen lite allt möjligt ångest, panik och pirr! Jag fördrev dagen med kusin Sara och mysig film! Såg Remember me för en andra gång! Riktigt bra film får en att tänka om! Helt plötsligt var det kväll och jag hade inte hunnit träffa T och säga "hejdå vi ses om 3,5 månad"! Vi mötes upp en sväng och det var roligt! Stackarn va rå nervös för flygningen, men det fixar han nog :) 


Drömde extremt mycket inatt bland annat om att Emmie och Tompa fick en liten söt pojke! Sen drömde jag bara massa bra och härliga drömmar, men som vanligt vaknade jag första gången runt 06:00 men lyckades somna om ett litet tag iaf :D


"Try to enyoj the feeling you have inside and keep the big smile on your face as long as you can"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Friday...

Fredag och idag är det en ny dag, idag vaknade man med massa ångest inför framtiden!! Men skakade av det fort så det var skönt!
Ikväll är det taco mys med Syrran, Cissi och Sara:) Sen får vi väl se vad som händer! Cissi e så nervös för imorrn tar hon examen!! Gu så härligt för henne!!


"My someday day will come one day"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Someday...

....En dag så kommer det jag drömt om gå i uppfyllelse, en dag...


Idag var jag upp tidigt inte vet jag varför man kan inte sova! Är väl så när man har mycket i hjärnan! Att vara sjukskriven en vecka inte min grej när jag har vart ledig så länge redan!! Menmen huvusaken allt blir bra och ordnar sig så är jag nöjd.
Igår var en mysdag med olika överraskningar och det var roligt=) Kände mig lycklig och glad som jag oftast är men igår så var det verkligen en dag ett stort leende på läpparna!
Idag är det en uttråkad Fia som fan, så har dryygat mig mot några stackars människor ni vet vilka ni är;) sorry


"Someday is neverday, and you will make me smile someday "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bad dream, bad dream go away

Jag är så uttråkad av att bara vara hemma! När man är pigg och känner sig frisk men ändå inte är det, så är det sjukt jobbigt att bara gå omkring hemma! Jag är som frisk men ska inte utsättas för allt för hög ljudnivå därav ska jag inte jobba :/
Men men förhoppningsvis kan jag jobba på fredag och det ska bli skön!
Inatt så drömde jag bara mardrömmar, det var ju typiskt! Hade hoppats få fortsätta på min underbara dröm jag hade igår! Men icke, istället blev det bara massa panik drömmar den ena efter den andra!! Fy,fy,fy!
Idag har jag börjat planera min framtid, jag säger inte än vad det är, det får ni veta när jag vet mer själv! :)


"Follow the road that you know is right, don't listen to what other might tell you"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En underbar dröm...

Jag drömde en sån underbar dröm inatt, jag vaknade till runt fem tiden imorse och då jag ville verkligen inte vakna för jag drömde en så bra dröm och den ville jag inte släppa! Jag lyckades somna om och jag fick drömma vidare i min underbara dröm! Ni vet den där känslan man har när allt är perfekt och den känslan man har när allt är som bäst, det var den känslan jag hade inom mig! När jag väl vaknade till och insåg att allt bara var en dröm så blev jag ärligt talat smått besviken. När jag har tänkt tillbaka på drömmen under dagen så har jag fått ett stort leende på läpparna för jag vet att det finns en liten, liten chans att den kan gå i uppfyllelse =)


Jag åkte till läkaren idag, en väldigt mysko läkare fick jag träffa och Ja han var smått obehaglig med! Och fick jag något bra svar av honom absolut nej! Jag har ingen öroninflamation, bara nästan men ändå inte med vätska i örat och det är irriterrat så det är en blandning av olika saker!! hahaha my luck! 

Imorgon är det en dag närmare till den där dagen som du väntat på och den är här alldelses snart och Ja du kommer få veta snart=)

"In one way or another the truth will come out sooner or later"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

London baby med snuva!

Ja, jag har varit skeptisk inför London resan för det inte kändes bra att åka! Men som vanligt så blev det istället bättre än förväntat! Vi åkte tidigt alldeles för tidigt i torsdags men vi fick ju en extra dag i London så det var ju bara bra! Det regnade, regnade och regnade lite till men på kvällen var det uppehåll så det var riktigt nice=)

Fredagen var vi runt till Big Ben, Towern m.m och bara turistade oss och sen såklart satt vi på en del pubar och shoppade så klart! Blev en mycket bra dag/kväll och natt!

Lördagen tog vi det lugnt på morgonen åt en sen lunch och sen var det bara att gå ner till Her Majesty´s Theatre från Picadilly:) Phantom of the Opera såg den på teater när jag var tre år i Sverige för första gången, jag kan förstå varför jag minns saker från den gången! Det var helt otroligt bra rös stort sett hela tiden och ibland föll tårarna med! Finns bara en sak att säga UNDERBART! Phantom of the opera är i en klass för sig!

Söndag, shoppa och bara mys innan vårt sena kvälls flyg! Och jag hittade ett par ritkigt snygga Ray Ban glasögon igen på rea :D Wohooo


"When you look someone in the eyes you see the truth, the truth in your eyes"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

London Baby London

Idag har det vart en dag med lite vila! Somnade halv tre igår så de blir bara bättre och jag sov ända till nio=) Idag så har jag vart på Gränby C och handlat lite smink och hittade en grymt snygg ring på guldfynd nämligen en orm! Betalade inte ett enda öre för den tack vare presentkort :D

Sen var det hem till Annika väcka henne till liv, hjälpa henne med packningen osv! Sen var det hem till mamma och där blev det lite packning och planering och mamma gjorde plankstek! Så gott så!

Nu blir de några dagars uppehåll från bloggandet men lovar att rapportera när jag kommer hem! London Baby London!

"
Stay true to yourself and to the people around you"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys,tvätt och städ dag..

Ja, va kan man säga sov bara 3,5 timme inatt! Kunde inte somna och jag kunde inte sova länge! Vet inte vad som händer men va pigg ändå idag så det får jag vara glad över!=)

Idag så har jag vart med E hela dagen lång och jag hjälpte den söta, underbara höggravida tjej att tvätta, plocka bort julen och städa. Vad gör man inte för de som står en närmast! Det var riktigt mys att få en heldag med henne! Sen är de skönt att hjälpa de som hjälpt en så mycket förr! =) T kom förbi med en present till de blivande föräldrarna, du kan nog gissa vad det var för nåt!! hehe!! Vi åt en god middag och bara hade det bra, sen var det ut i kylan och hem!

På torsdag är det London som gäller! Ja, jag försöker se fram emot resan men det är nåt som tar emot, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är! Men de känns inte bra:/ Men det blir det nog! Har packat resväskan och jag har packat lätt för en gångs skull =)


"Follow that feeling that makes you happy"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt år.....

Ett nytt år! Ja vart ska man börja när man inte bloggat på så länge! Har haft det bra under jul och nyår! En av världens bästa personer har vart hemma och det har vart helt fantastiskt! Saknar henne redan dock! Nyårsafton var verkligen hur bra som helst, det var länge sen ett nyår blev så lyckat!

Men vad bestod 2010 av egentligen? Det var besvikelser, lycka, obeskrivlig lycka, personer som sviker än, personer som inte låter en vara, nya underbara människor, vänner blir gravida, gamla men ändå nya personer som man "ser" igen, sjukdomar och massa mer. Helt enkelt ett år med mycket blandade saker! Ja, jag hoppades 2009 att 2010 skulle bli bättre och det blev det verkligen! Men som man önskar varje år, så hoppas jag på att 2011 lyckas slå 2010 rejält! Here we come!

Just nu känns det dock inte så kul, tack och lov för London resan som närmar sig med snabba steg!=) Har fixat inför den resan hela dagen! wohoooo!


"Say what you feel at once and be honest, because everything can change in just a few seconds"

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()