9-18

Lämnade hemmet runt nio idag och kom hem sex, det har inte vart så jobbig dag då jag har vart med Emmie och Ludvig hela dagen!! Men det är galet hur mycket energi den lilla pojken har otroligt!! Men han blev dock glad idag då han kunde lyfta upp min tröja och peka på och skratta åt min mage! Tydligen ser den rolig ut :)
Sen var vi ner på stan och strosade då träffade jag två från skolan, jag stod ensam med vagnen och Emmie var iväg. Har nog aldrig sett två så chockade killar stanna och prata fröst i 5 minuter sen fråga mig har du barn? Deras miner när det såg mej va fanme oslagbara så chockade!!!!
Mysdag hela dagen lång blev det, sen hem färga håret och nu bara chilla :) Och Emelie kommer hem idag :D
Imorgon är det skola och förhoppningsvis stor handla :) Saknar Viktor massa just nu!!


" Every moment I spend with you is the most beautiful thing in my life "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Datenight

Och så var den här helgen över!! I fredags så träffade jag Emmie efter skolan och vi gick ner på stan en sväng och köpte en dune vitt vin och en flaska rose, och sedan så ade jag hemma rött mouserande vin som skulle testas under kvällen!! Jag, syster Annika, Sara och Emmie var först hemma hos emmie och käkade och drack vin sen gick vi över till Erica "grannen" pch vi avslutade kvällen hemma hos mej med massa prat om roliga minnen och bilder! Så det blev en riktigt härligt fredag. Sen på natten så kom min Viktor hem (han ahde vart iväg på egna äventyr under kvällen, så jag hann pussa på honom innan han gick iväg)

Resorb till de 3 damerna

Skål!

Snart ett år!!
Igår lördag så var jag och Viktor ut och käkade på resturang och sedan så gick vi på bio, det är vad jag kallar en riktigt datenight! Det blev en riktigt mysig och härlig kväll med min älskling :)
De röda mouserande vinet
Idag är det som ni alla vet söndag och Viktor åkte för ett par timmar sen, blir alltid så tyst när han åker, ingen man kan skratta med eller ibland åt, ingen man kan driva med eller själv bli retad av. Ingen som kommer och ger en pussar på kinden och säger vad fin du är! Det blir verkligen tyst när han åkt!
...Jag älskar dig...

" I love knowing you think of me, and a part of me is allways with you "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fort....

Fort, ja fort det är vad tiden går ibland, även fast jag var vaken innan sex idag så känns det knappast som om det är dags att gå och lägga sig!! Vad hände där hur snabbt kan tiden gå egentligen?!
Idag så har jag jobbat igen kul det är vad det är, och sen har jag pluggat det är mitt liv det under veckodagarna! Men det är inget jag klagar på då tiden går fort till helgen då det alltid händer roliga saker :) Nu låter jag sådär kär igen framförallt när Viktor kommer hem!
Imorgon är det yttligare en tidigt morgon då jag har seminarium mellan 8-10 och efter det är planen att träffa Emmie och Ludvig om alla är friska och krya :) Sen så kommer kusin Sara in som jag inte sett på evigheter vi ska ha mys hemma hos mig med mat, kanske vin jag vet inte, syrran kommer oxå alltså Annika! Och Viktor kommer hem tidigt men han ska iväg så det blir bara vi tre hemma med massa snack och spel :)


" You are my everything "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Funderar....

Idag vaknade jag upp och mådde jätte mycket bättre än igår då jag sov och pluggade hela dagen och var riktigt hängig!!! Usch! Idag var jag iväg till skolan och hade den sista föreläsningen med världens bästa föreläsare nu på fredag har vi seminaruim ska bli rikigt kul hamnade i en bra grupp jag och två till och det gick hur bra som helst!!
Sen så åkte gick jag till Emmie och Ludvig en sväng, vi båda behövde prata av oss rejält om massa olika saker, tur att ,man har varandra så man kan få stöd och tips på hur man ska hantera sina funderingar. Idag har jag funderat från det jag vaknade och gör det fortfarande tyvärr!!!
Ikväll blir det plugg, då jag jobbar imorgon mellan 07:30-16:30, så då blir det inte sådär jätte mycket plugg om man säger så! Nu är det bara några få dagar kvar tills min puma från Polen är hemma!!! HELL YEAH!!!
Och om ännu färre dagar så kommer Viktor hem ska bli härligt!


" You know my name, But not my story "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Burrrrigt

Usch och bläää för att vintern är här!!!! Det är inte sådär superkalt men fuktigt ute och så pass kallt så snön ligger kvar! Idag blev det en bra dag, dock känner jag mig hängig och så men det går nog över :) Skolan var kul som vanligt man kan inte ha annat än roligt när man har Lars som föreläsare!! :)  Efter föreläsningen så gick jag, Amanda och Elin ner på stan en sväng och bara hade det jättebra och härligt :) Kul att Amanda bor inne i stan en sväng!!! :)
.
.
.
.
Så dagen har vart bra och härlig!! Saknar min Emelie dock!!! Jätte mycket vill bara ha hem henne nu!!
Att vänner kan betyda så mycket för en, sanna vänner är svårt att hitta det kan ta år att hitta de rätta. Man ska alltid stanna upp en sekund och fundera på vad sina vänner betyder för en själv. Är det några att ha, ger dom en energi eller slukar de all energi, finns det där när man mår dåligt eller håller de sig borta, är de falska eller sanna, listan fortsätter och när man väl inser att alla ens svar är positiva och ärliga då vet man att man funnit sanna vänner! Emelie är absolut en sådan vän som aldrig skulle vända ryggen till och fly från en, hon ger en glädje, energi, lycka, kärlek och hon är ärlig och säger vad hon tycker och tänker och svarar ärligt på de man frågar. Emelie är en av de finaste och bästa vän man kan tänka sig att ha!

Erotiska Emelie

Den otroligt vackra Emelie
Sommar fina Emelie

Busiga Emelie <3

Passar grymt bra i hatt!

Bästa vännen min

Älskar dej!!


" We will be friends forever, even if you're not here "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny vecka nya tag

Jag som trodde man skulle klara sig utan snö i Uppsala denna vinter säsong!! Men icke!!!! Visst är det lite mysigt med snö men det är lite onödigt att komma i mitten av januari!! Menmen det är väl kul för alla barn som tycker om snö....
.
.
.
.
Helgen gick för fort som vanligt, i fredags så jobbade jag så sjukt kul och härligt att vara där en sväng men skulle alrdig gå tillbax på riktigt dock! Sen kom Viktor hem tidigt för han hade vart i Skövde så det var härligt med några bonsu timmar :) I lördgas var vi båda små bakis eller jag lite mindre än Viktor! Så det blev en slappar dag vilket va härligt! Och sen helt plötsligt var det den vidriga dagen söndag kommer nog alltid tycka söndagar är vidriga då Viktor åker tillbax. Men man vänjer sig, jag gjorde det i höstas så gör väl det igen!
.
.
.
.
Denna vecka är det skola, mys med Ahmanda, lite mera skola, lite jobb och det blir säkert mys med Emmie och Ludvig, sen blir det träffa kusin och så klart till helgen kommer Viktor hem! Nu är det dags att stoppa i sig något för snart är det skolan som gäller!




" A wish may come true if you believe that the wish will come true "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Back to school and the B

Jahappp då är det dags att bli normal igen med skolan!! Idag börjar B kursen det ska bli grymt kul och n uhar vi även världens bästa föreläsare denna delkurs vilket är helt AWSOME!!! Ska bli så kul är riktigt uppspelt nu innan jag ska ta och börja gå till skolan då jag inte vågar cykla i det här mysko vädret!!!
.
.
.
.
På fredag om allt går som det ska är lite strul med pappersgrejs så ska jag tillbaka till min gamla arbetsplats och jobba några timmar! Så himla kul :D Det känns som året kommer bli bra n uefter en små tuff start så faller alla pusselbitar på plats!!
.
.
.
Och tänka sig snart är det helg vilket betyder att pojkvännen kommer hem så otroligt mysko att man kan sakna någon att komma hem till!!! Men jag har ändå tur att han kommer hem och att han orkar pendla, så jävla grym han är! :) Dessutom så är det snart dags för Emelie att komma hem på lov en snabbis!! Dock är jag avvis för hon ska åka till ett varmt ställe udner lovet!!! Kul för henne men buhuuuu jag är liten packa ner mig i väskan :D


" I will never change, I am who I am "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiiiisdag

Idag har jag vart uppe sedan strax förre åtta då jag hade tvättid! Helgen flög förbi, var helt slut efter tentan så i lördags blev det en alldeles för lugn dag! Menmen that's life! I söndags så var jag och Viktor och fikade med hans föräldrar hos hans syster som hade fått det riktigt härligt i hennes ny renoverade lägenhet! :)  Sen så sov Viktor faktiskt kvar vilket betydde en extra natt här hemma med mej :) Igår blev det en hel dag med emmie och ludvig, jätte härligt var det!
.
.
.
.
Fick reda på att jag klarat hemtentan igåt kväll så nu är allt som det ska vara igen! Tack och lov!! :) Känns fortfarande konstigt att inte sova brevid Viktor om nätterna då man är van med att ha honom där!
.
.
.
.
I söndags var det Golden Globes och jag måste säga är lite besviken på modet iår, det var såklart vissa som lyckades men större delen av skaran så var klänningarna hej kom och hjälp mig!! Några som lyckades riktigt bra enligt mig var, Kate Beckinsale,Sarah Hyland, Jessica Alba, Charlize Theron. En som är värd att kolla in som jag inte riktigt har bestämt mig om jag ska tycka om eller inte är Evan Rachel Wood. Sen efter det var det en hel del floppar, hoppas att Oscars galan bjuder på mer!



" Never let go of your fashion it will end with the loss of yourself "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Håll tummarna imorgon bitti!!

Imorgon tar äntligen den här jobbiga veckan slut! Men håll tummarna för mig ni som är vakna åtta för då skirver jag tenta!!! Just nu känns det bra, men börjar dock känna mig riktigt pirrig
.
Nu är det helg och den ska bli skön och bästa Viktor kommer hem och åker iväg igen på måndag morgon så en bonus natt får vi ihop vilket känns jätteskönt :)



"Just fight and you will succeed "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

one done one to go

Då så idag va har jag haft för dag egentligen, har bara vart pluggpluggplugg, hemtentan blev klar och är nu inskickad. Men då är det bara sätta igång inför tentan på lördag!!! Jaaaag är så trött!! men det är bara bita i inte många dagar kvar nu på min extremt jobbiga vecka!!!
,
,
,
,
Imorgon blir det redovisning i skolan sen snabbt hem för att tentaplugga igen!!!
.
.
.
.
" Don't wait to react take action at once "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

What the F****

Idag kändes det som att dagen kunde bli rätt bra även om jag började dagen stressigt tack vare en försovning! Men jag återhämtade mig snabbt med att skriva klart fråga två på hemtentan så nu var det bara ettan kvar!!! Haha om jag ändå hade vetat då att den var så svår och klurig! Att svara är rätt lätt men att kunna hänvisa sidor och böker det är svårare!! Men nu är jag snart klar med fråga ett ska bara fixa en bra avrunding på det hela sen så kan jag skicka in den!!
Men hör och häppna där tag dagen inte slut!!! Nu visar det sig att jag kanske inte kommer få läsa B kursen pga massa skit onödigt strul!! Liksom tack för den när jag är inne på en fruktansvärd vecka redan!! Nu när jag snart är klar med hemtentan ska jag börja plugga till en tenta på lördag som jag missade när jag var i NYC!
Menmen inga sura miner bara bita ihop och le så löser sig allt till slut!





" Give me a break to breathe so I can come back up again"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julhelgen

Det var längesen jag satt här och har ingen bättre ursäkt än att det var NYC, Viktor kom hem, PLUGG, Emelie kom hem, jul, Åre, PLUGG!! Egentligen borde jag sitta och plugga just nu men ibland så måste man pausa! :)
Det var julhelgen det. Åre och nyårsbilderna kommer senare när jag har mer tid :)
Ett nytt år med nya möjligheter och äventyr som man inte ens kan drömma om!

" Time for a new start with new aventures "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det där som ingen anade...

Jag tror ingen av oss kunde tro att jag skulle hitta en så underbar människa att bli tillsammans med.
Jag hade turen med mig och poff så stod han där på SS och bara log mot mig och jag ville inte släppa taget!


" So kiss me and smile for me "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2011-2012

Nu börjar sommaren ta sig
Det var sommaren


" The colour are changing on the trees"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2011-2012

.....Året i bilder....
GOTT NYTT ÅR
SNÖ!!
Systrarna
Ella och gabbe
Erik och Fredrik
Vårmys med Emmie&ludvig
London
Påsk
Plock
Annika&Johan
Valborg
Annika 25
Det  var våren
"Light is coming and we will all be smiling soon"

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()