La,la,la,la,la

La,la,la,la la vad kan man säga!

Det finns saker som gör en glad och sen finns det andra saker som gör en supder glad! Det är så skönt när man känner att vissa saker börja falla på plats men det är inte kul när man känner att vissa saker bara faller bort! Just nu är det verkligen både och. Ena sekunden lägger man dit en pusselbit som är perfekt och helt plötsligt så faller en annan pusselbit bort. Men så är väl livet tyvärr man kan väl inte få allt man vill ha? Eller kan man det?


Idag så pratade jag med fin fina Emmie och det var så kul att höra hennes röst! Så vi ska ses på fredag om vi alla e friska och  mår bra :D Ser så mycket fram emot det!!! =)

Saknar Emelie som tusan just nu! Helt sinnessjukt hur man kan sakna någon så mycket! 


" I may look okay on the outside, but on the inside I'm broken "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknar

Att sakna

Visst man kan längta efter vissa riktigt mycket till och från. Vissa träffar man igen, vissa träffar man inte igen, det kan vara distansen, latheten, döden eller något annat som hindrar en att träffas igen!

Visst vissa dagar är mer jobbigare än andra och man tror inte det kan vara möjligt att sakna någon så mycket! Tiden rusar och rinner förbi en man hinner inte ta den och helt plötligt har det gått flera månader! Saknaden har kommit och gått. Men vad gör man när den har kommit och vägrar gå bort?

Ska man våga känna den eller ska man slå bort den?

" Don't loose that feeling you had once, it was a great feeling "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It´s a new something, something

Wiiii måndag är done and done! Och den här dagen var sjukt bra på nå sätt så tycker jag om måndagar!

I helgen var det firande av mamma som fyllde 51, det var mysigt med god mat och riktigt gott dricka! Mums!

I lördags tränade jag och hade det bra och på kvällen träffade jag Kajsa och Kristina och käkade tacos och kollade på film! Och ja vi var riktigt tekniska vi vann mot TV;n!
 
I söndags firade vi pappas Helena som har fyllt år med god mat och gott fika! Så det har vart en lugn helg och bara en massa myyys. Men jag e grymt sugen på en riktigt brak fest med roliga nya människor! Det skulle vara kul känns som en evighet sen! Men nu e det bara hålla i pengarna och spendera i USA snart!


" It's time to go on and never look back "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Negativ??

Hur kommer det sig att vissa alltid är negativa?

Det finns en del människor som alltid är negativa och om de inte har nåt att klaga på har de inget att prata om! Visst ibland kan jag vara negativ och klaga och så men inte varje dag de kanske e någon timme max man är det sen går det över! Men det finns vissa osm alltid är negativa, jag förstår inte att man orkar det tar ju så extremt mycket energi och inte bara det man tar energi från andra med!

Slut pratat om det nu! Vad händer??? Det e varmt men blåsigt (varmt är alltså runt 5-8 plus). Jahapp då har man en ny vikarie igen! Suprise! Menmen hon var hur rar som helst och var riktigt grym med barnen så det var skönt! Men ändå det känns rätt påfrestande till och från men ska inte klaga allt har en mening:)

Imorrn är det fredag och mamma fyller 51, förra året vid det här laget hade Annika precis kommit hem från sydamerika och snön hade precis börjat smälta undan. Så myspys imorgon med mamma! :)

Imorgon bestämer jag mig om jag drar till USA eller inte!! AAaa vet fortfarande inte vad jag ska göra sjukt svårt alltså! Jag och Erik på jobbet körde flip a coin om det blev krona skulle jag åka om inte stanna hemma! Kunde typ inte kasta den där kronan så Erik fixade det istället tre gånger krona varje gång! När jag gjorde mitt öfrsök och kronan inte snurrade så blev de klave! Hmmm


" Love is being stupid together "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En solig dag blev en inomhus dag..

Vilket väder idag har det vart varmt och skönt enligt termometern! I lä och i solen var det så mycket som 17, visst de va inte så varmt ute, ute men iaf =) Yay man blir ju galet lycklig!

Idag har jag vart hemma från jobbet, vaknade med ont i magen så kände vill inte ta n ågra risker att åka iväg till jobbet för man vet aldrig vad som kan hända! Men jag håller tummarna att de håller i sig att jag mår bra alltså!

Vet började skriva om betydelsefulla personer i mitt liv men det finns ingen ork till det idag e total slut efter en dag hemma!

" Be yourself and stay true "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ujujojoj

En helg och några mer dagar närmre våren!

Den här helgen har gått super fort som vanligt, i fredags tog jag det bara lungt. Jag tog de så lungt så jag blev uttråkad! jisses!! Men hade en trevlig middag iaf med pappsen! Det var lite kvalitetstid med honom och det kan behövas till och från!

I lördags fyllde min faster år så var i Stockholm hela dagen lång, var riktigt trevligt och roligt sen på kvällen drack jag lite vin med mellan syrran och en barndomsvän till henne och mig! Vi planerade hennes 25 års fest kommer bli grymt!!!

I söndags var det bandy finalen massa med folk på stan och härlig stämning plus en skön och varm dag :) Tog med mig Ella och Gabriel ner och matade fåglarna..

Idag ojojujuj vilken dag!! Kan liksom inte klaga direkt över att det är måndag eller så men innehållet, totally Crazyyy! Dagen har gått galet fort med massa med olika händelser! Juste, jag har gift mig i helgen! Fick reda på det idag, fick ett väldigt vackert kort och några bröllopspresenter jag och Erik på jobbet! Lite oväntat, vi har även två barn William och Fanny! Fantasi är nog det bästa som finns och se hur vissa kan leva sig in i den är så härligt!

Och ett stort grattis idag till min kollega Elona och hennes fru som fick en söt liten Elion idag :)

" My fear is to lose the memories of you, because what if I never can see you again "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol innan mer snööööö!!!

Why god, why!!! Räcker det inte med snö nu?! Jag e så less på snö och jag hoppas att den snö som ska komma inatt och imorgon försvinner riktigt snabbt! Alltså det är inte kul, har precis börjat kunna använda sneakers och lite lättare skor ju!

Idag har det vart en bra dag, den har gått fort och varit väldigt lättsam! Så skönt när såna dagar inträffar!

Idag  har jag tänkt att skriva om en person som inte är en tjej! Haha... Han är omtänksam, vacker, snäll och brutalt men underbart ärlig vilket man alltid uppskattar! Jag har inte känt honom så länge men det känns som jag känt honom i en evighet! Visst vi sågs nästan varje dag under hela hösten så vi lärde känna varandra riktigt bra! Även han har ett hjärta av guld och är otroligt omtänksam, han finns verkligen där jämt om man behöver honom, ibland kan man tro att han har en radar för man hinner aldrig falla han finns helt enkelt alltid där om man behöver någon!

Vem kan denna underbara människa vara??

Jo, min fantastiska Noel


Foto från http://blog.qruiser.com/noelandart


" I make no apologies for how I chose to repair what you broke "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

OOOOoo en sån dag idag!

Jisses vilken dag! Det har gått i ett hela dagen! Inte en enda lugn sekund har jag haft galet!!! Man tror att vissa dagar kommer bli lättare än andra och det brukar ofta stämma, men idag har det inte varit en sån dag!

Det har varit en lång och intensiv dag idag! Och inatt usch, var det så obehagligt! Visst just nu drömmer jag bara en sak och den drömmen är bra och verklig men den är även ritkigt jobbig. Inatt blev jag väckt av en kvinnas röst som sa något på engelska, jag satte mig upp på en gån och kolalde mig omkring men ingen var där såklart, jag kollade på mobilen om det var den som hade gjort något ljud av sig men ICKE! Det tog ett bra tag innan jag kudne somna om! Fy det var så obehagligt! Jag hoppas jag får sova bättre inatt och inte drömma min underbara dröm!

Idag har jag valt en person som inte är i mitt liv så ofta idag men har vart i mitt liv till och från! Vi hörs väldigt ofta men vi ses inte, kan bero på att hon är i ett annat land just nu... Hon är så otroligt vacker och det är inte bara utsidan jag snackar om där! Hennes personlighet lyfter upp hennes extremt vackra utseende till jaaa till det absolut vackraste! Man kan nog itne bli finare än så! Varje gång vi ses eller pratar eller mejlar får jag ett leende på läpparna hon får en alltid att le! Och hon ger sjukt bra råd på vad man borde göra och finns alltid där för att lyfta upp en om man är på väg att falla!

Så vem kan denna person vara idag då??

Jo Bella, underbara Bella




" Never look back and never go back, go on and your happines will come "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår i luften!

Idag kändes det verkligen att våren är på gång :) Oooo så lycklig man blir när ljuset kommer tillbacka!

Idag var vi ute nästan hela dagen på jobbet, det var så otroligt härligt och när man stod i solen så värmde det jätte skönt! Och idag stod nästan vinden helt stil! Jag jobbar med en "ny" person igen och jag tror det kommer funka så bra att jobba med honom! Riktigt rolig och trevlig e han med massa nya idéer också! Det är så skönt att inte behöva känna sig "ensam" längre på jobbet!

Idag har jag känt sån saknad, jag har inte känt så på riktigt länge men idag har jag haft den känslan i mig hela dagen! Det blir så påtagligt när den känslan blir så stark, visst kan man känna små saknad till och från men idag var den här känslan så extremt stark! Kan nog bero på alla drömmar jag haft de senaste nätterna! Jag har vaknat med ett leende på läpparna och mått bra! Och det är nog drömmarna som får mig att känna som jag känner just nu...

Idag ska jag skriva om yttligare en person! Den här personen är en galen och riktigt rolig människa! Det går nog inte en enda sekund när man är med henne och man inte ler! Hon får en alltid att skratta och får en att må så mycket bättre! Hon lär mig lite nya saker också som jag egentligen inte har så jätte stor nytta av men det är alltid kul att lära sig ett annat språk och lite ny kultur! Hon har även en väldigt fin sida och förstående sida som hon visar ofta! Hon är nog en av de starkaste människorna jag vet om! Jag beundrar henne så för hennes styrka att lyckas ta sig igenom allt! Tror det inte finns något som kan stoppa henne!

Så vem är det idag?......

Sussi / Soso




" Some people are so afraid to love that they never get to be loved"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grått och Blått

Måndag, en dag som denna brukar man inte alltid vara med om! Det var en riktigt snabb månadg även fast det var en lååång dag idag så gick det hur snabbt som helst! Kom till jobbet åtta och vips så var klockan fem och dagen var över! Det är helt enkelt en grymt snabb måndag och det gillas!

Tänkte lägga lite tid på de personer som betyder mycket i mitt liv nu några dagar på bloggen!

Den här personen som jag skriver om idag, hon e helt underbar, så otroligt galet vacker och fin sen har hon dessutom ett hjärta av guld. Och hon finns alltid där när man behöver någon! Hon är generös, sprallig, rolig en helt fenomenal sångare när hon kör bil! Det är en sotr fröjd att åka bil med henne när den ena låten efter den andra kommer och stämman bara blir högre och högre :D
Hon är verkligen en av de få som gör mig hel och hon får mig alltid att le även de dagarna när man tror att all den glädje man haft är slut så lyckas hon få en att hitta tillbaka! Hon är helt enkelt så J*** grym!!

Den andra personen jag skriver om idag är helt enkelt så sjukt underbar och fantastisk människa! Hon är så otroligt fin och vacker både på insidan och på utsidan! Ibland undrar jag hur mitt liv hade vart om jag inte träffat henne! Förmodligen inte lika bra som det är idag! Hon är en otroligt varm och omtänksam människa som gärna vill att de personer i hennes närhet mår bra och har det bra. Hon finns alltid där när man behöver någon och hon hjälper en igenom saker som e sjukt svåra! Hon ger en både stöd och styrka i massa! Vi kan sitta och as garva åt absolut ingenting och bara må bra! Även hon är en av de få personer som får mig att känna mig hel! När hon väl kommer igång så är det nästan inget som kan stoppa henne och hon mer är helt enkelt så J*** grym!

Båda beskrivningarna passa in på dessa två personer! Så egentligen för två varsinna beskrivningar är det en lång beskrivning på två helt underbara personer!

Nämligen.......
 Emelie och Emmie




" Life without friends is like a tree without blossom or fruit "

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En glömd vänskap är återfunnen

Kajsa och Kristina
Igår var dagen en vänskap återuppstod, igår så träffade jag mina barndoms bästisar, när vi var små så var vi oskiljaktiga och extremt lika, vi gick till och med i lika kläder men i olika färger (oftast). Det var över tio år sen vi träffade varandra, men det kändes som om vi hade känt varandra under de åren vi inte setts! Helt otroligt vi kunde prata om allt och det kändes som man hade känt Kajsa och Kristina i hela livet :)

Kajsa är en helt underbar människa! Så vacker, snäll och rar, exakt så fin människa man minns att hon var! Vilken varm och fin människa.   Kristina även hon en helt underbar människa! Så fin, snäll och härlig person! Hon är den där rara och härliga personen man kommer ihåg att hon var för X antal år sen. Vilken fin människa med ett hjärta av guld! Det är konstigt att skriva om båda på två olika sätt för allt jag srkiver passar in på båda såkllart! Jag hoppas och jag tror vi kommer ha varandra i varandras liv nu mer än förr och jag ser redan fram emot alla upptåg vi kommer vara med om! För vi har ju redan varit med om en hel del <3 Och den här gången kommer vi inte "släppa" vår vänskap och jag ser en fin vänskap som kan vara livet ut.


Idag har jag fått Emmie och Tompas lilla bebis present! Äntligen, ska bli kul och se minnen på Emmie och Tompa när de öppnar det lilla paketet :D

Emelie keep the good work going! Du e så grymt duktig, saknar dej!! <3

" We will never get to old to go on new adventures "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Memories

Igår gick snabbt tack gode gud! Skönt med helg och bort ett tag!!

Lite spontant igår så stannade jag och en väldgt god vän på stan för att ta en öl! Vi båda tog Guinness, vilket chockade honom lite smått! Man får alltid veta något nytt varje dag! Så det var jätte trevligt vi hann med att prata om nästan allt vilket vi inte gjort på länge. Förr var det varje dag då vi jobbade ihop och nu blir det då och då! Men är så glad att han finns i mitt liv, det kommer verkligen vara en vän livet ut tror jag.

Senare på kvällen möte jag upp kusin Sara på stan vi gick till Oasia och käkade lite god mat! Var dock inte hungirg men tröck i mig ändå det är ju så otrolgit gott! Vi var kvar till tolv sen slängde vi båda in handuken och åkte hem!

Minnen, jag pratade mycket om minnen igår med Sara, det var riktigt kul att komma på roliga och spontana minnen som man glömt bort! Men grejen är den med minnen, att könslor som man haft kan uppstå igen, vilket ofta kan vara något positivt. Jag fick en känsla igår efter allt prat som jag inte har känt på några månader och det var så underbart att få känna så igen, jag kunde verkligen inte sluta le och Sara såklart tyckte jag var världens tönt, men lycklig för min skull såklart! Hur snabbt en känsla kan komma tillbaka som man trott man tappat! Jag hoppas jag får behålla den här känslan nu ett tag till.

Ikväll så ska jag träffa npgra barndoms vänner som jag inte träffat på flera år! Det ska bli så kul!


" Some memories makes us cry, others makes us laugh and some just makes us fall and all of these memories helps us feel again "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

To go or not to go...

Puh och blääää vilken j*** helvetes vecka det har vart!! Visst ibland har man det tufft men va fan gör man när allt går emot en? Den här veckan trodde jag fan att jag inte skulle palla med mer! Allt var som ett sjukt elakt skämt!!

Visst efter tre dagar så började allt bli bättre och det får man väl vara nöjd med! Men,men life is life!!

Nu är det snart helg tackoch lov för det, ska nog träffa några barndomskompisar till helgen och det ska bli sjukt kul !!

" You win some, you loose some"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Juste..

Grattis till Fina och Marcus som väntar sitt andra barn! =) Och så klart till Mogge som ska bli Storebror :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bio, bio och lite mera bio..

Ännu en helg har gått!! Ojoj tiden går fort som vanligt!

I fredags så åkte jag från jobbet redan 11:45, åkte hem och vilade upp mig och så :) Tillslut så började jag kunna andas igen, jippi! Vid halv två när krafterna hade så smått kommit tebax träffade jag Emmie och Tompa och lilla Ludde! Han var ju för go! så otroligt söt han var! :D Lilla lycko barn det är vad han är! Man blir så lycklig av att se honom! Väldigt lik Tompa är han just nu men vem vet det kanske kommer ändras.
Emmie och Tompa dom var så söta och lyckliga!

På kvällen sen så gick jag hem till Sussi, vi hade fredagsmys, åt massa tacos och glass!

I lördags vaknade jag tidigt som vanligt ingen överraskning där. Jag och mamma åkte hem till Annika på lunch där Anneli och barnen redan var. Efter lunchen åkte vi ner på stan till Filmstaden och så gick vi på Trassel, så mysigt så=) På kvällen innan vi gick på bio igen behövde Annika först gå till Spegeln och lite pinsamt hämta sin kavaj av mr X! Hahaha

Sen gick vi iväg till Royaloch såg Black Swan! Fy f** va grym den är! Helt otroligt bra film!



Igår hade jag en mysdag med Gabriel och Ella och idag så är jag hemma från jobbet, tråkigt!

" Every step we take is a step forward "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En full rulle dag!!

Idag var det ingen vila! Från det jag satte foten på jobbet imorse var det bara tutta och köra! Allt från beställningar, planeringar och springa omkring som en galning!

Det blev en långlång dag idag pga vissa händelser som blandannat står i Unt på webben så fick jag hoppa in och ta lie extra elever idag på eftermiddagen! Herregud att man kan vara så vidrig som människa och ta en massa personliga saker! fy fan!! Alla mina tankar går till er som råkade illa ut idag!

Imorgon är det fredag!! Wohooo gu så skönt dock slutar jag inte förän klockan 17:30 men sen har jag inte en sån sen fredag förän vecka 23! =)

" Almost everyone loves to be loved, but sadly not everyone will experience that love "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol och is =)

Ååå vilken bra dag det har varit idag! Det började med att jag vaknade med ett leende på läpparna för jag hade fått sova hela natten lång utan att vakna! Dock somnade jag sent men kände mig riktigt utvilad och redo för dagens match!

Det började med att jag sprang omkring som en galning på jobbet som jag brukar göra nu förtiden sen så var det dags att sätta på sig skridskorna och möta alla femor i en bandymatch! Det var riktigt roligt och vi hade ett bra och roligt lag (vi "lärare" alltså)! Dom var så duktiga och gav ett riktigt rejält motstånd efter de första fem minuterna undrade man om man verkligen skulle orka hela! Men det klart man gjorde det!
 
Sen så var det bara dags med en snabb dusch och slänga i sig lunch sen var det bara att gå iväg och fortsätta vara ute och njuta =)

Så det har vart en grymt bra dag idag och jag har haft ett bra stort leende på läpparna hela dagen lång=)

" Take some time and figure out what makes you feel free "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

True Colours

Då var det yttligare en sen dag idag, sen möte så, men jag hade tur en kollega skjutsade hem mig =) Det är många av de som jag jobbar med som är så otroligt stötande och snälla! Det är väl det som ger en styrka för att orka sig igenom dagarna nu när allt är upp och ner!

I söndags var det Oscars galan! Jag säger bara röda mattan! Lika udnerbart som vanligt att kolla in vad de har på sig, smycken,skor, klänningarna. Sen så har vi ju såklart håret och sminket med! Men klänningarna dom e ju alltid häfitga att se! Det var en del besvikelser i år på röda mattan, kändes lite matt och tråkig och att man har försökt för mycket och det bara har blivit kaos! Men har så klart hittat några favoriter, Natalie Portman, Mila Kunis, Amy Adams och Scarlett Johansson. Det var väldigt vackra och fina kläningar! =)

Imorgon är det isen som gäller ska bli spännande och se hur det går.

Det är intressant hur man kan mista sig om och om igen, man tror man ser en person som den är i sina sanna färger, men tillslut så möter man det oanade och det man trodde var sant försvann.

" Your true colour will shine eventually, it may take some time so be patience "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()