Annika

Annika, hon är min syster och hon är en del av mitt allt! Hon känner mig in och utan till. Hon vet exakt vad jag behöver när jag behöver det!! Nu när allt känns tungt så fick jag ett mess där hon skrev att jag skulle få en sak på fb! Liksom va tusan kan det vara!? När jag loggar in så är det en film som hon gjort på mig och henne och vår Paris resa som vi gjorde för många år sen.
 
Den resan fick jag av henne i 18 års present! Det var helt otroligt jag fick ledtrådar i flera dagar innan jag fick presenten men kunde inte riktigt förstå vad det handlade om. Fick till och med en lapp där det stod Sirap på men nej förstod ingenting! 
 
Annika har alltid hjälpt mig när jag behövt det som mest, och det är jag evigt tacksam för!!
 
 
Tack för allt du ger mig!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En vän åker iväg

Vänner är bland det bästa man kan ha i sitt liv, att förlora en vän är som att förlora en bit av sitt hjärta! Det är nästan som ett jobbigt break up. En vän är en man kan skratta med, skrika med, grina med osv, ni förstår vad jag menar. Varje år i många år så har en av mina bästa vänner lämnat mig för det är dax för henne att återvända till sitt Polen där hon pluggar! Varje höst känns det lika tungt att säga hejdå, även dast man vet att man ses om några veckor igen tack vare lov!!! 
 
Denna gång känns det tuffare då jag vet att hon har det tuffare att säga hejdå till de hon värdestätter så högt här hemma! Men hon ska veta att hon har tur iår följer två andra bästa vänner med ner till Polen för några dagar, vilket kommer bli grymt kan jag tänka mig! Sen går tiden fort och på någon sekund är hon tillbax igen! 
 
 
Vi ses snart igen min älskade vän :)
 
" In the early stage of life family is more important than friends but when you get older your friends become a part of your family "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett sommarlov

Nu är sommaren slut på riktigt, denna sommar har bestått av att vara ledig i flera veckor!!
 
I början av sommaren tyckte jag att det skulle bli skönt att vara ledig men det är bland det värsta jag ahr vart med om. Jag klarar inte av att vara ledig för länge då blir jag total galen i huvudet tillslut! Jag har sysselsatt min tid med att pka omkring en hel del och inte vart hemma så mycket!! 
 
Men denna sommar har inte varit bra varjen väder eller fysiskt eller psykist för mig!! Allt började redan i vår då jag började må dåligt fysiskt som jag sedan fick behandling för men all den behandlingen tog på mitt psyke så jag gick totalt ner i mig själv vilket resulterade i att jag gick upp ungeför 6 kg i vikt vilket för min del är extremt mycket! jag har de senaste åren vägt 51-52 och nu efter denna sommar väger jag mellan 57-58 kg vilket är tok för mycket för min del. Med allt som har hänt har även mitt självförtroende nuddat botten och allt är en enda röra! 
 
Men nu till hösten ska jag genomgå en utredning för min rygg för nu visar det sig att det verkar som om jag har en sjukdom i ryggen så det börjar imorgon med mitt första läkarbesök så får vi se vad som sker! Men jag ska även börja skriva min C-uppsats med udnerbara Elin vilket kommer bli riktigt kul och här emellan hoppas jag kunna börja tränna så jag får bort de kilon som satt sig på mig samt att jag ska finna styrkan i att tycka om mig själv för den jag är! bilder från sommaren kommer komma inom snar framtid...
 
" Never give up, cuz if you do you lose "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()