Då var det dax igen

Idag så fixade vi det sista inför Eriks present! Den blev kanon! Riktigt roligt att se och tack vare Louise en annan kollega och vän fick vi tag på flera olika foton på honom! Vilket var perfekt! :) LYCKA!

Vi gav honom alla saker idag och jag tror han blev lite små chokad över vissa saker men väldigt glad så det var bra :) Det klart det blir tråkigt att han åker iväg men LYX för honom, sen så får vi Ludde som e också en grym person!

Direkt efter jobbet så var det systemet som gällde, måste bunkra upp inför Valborg! Det är viktigt så det inte fattas något när Valborg är här! Jag hade även tur, när jag kom dit var det knappt några där och när jag stod där och betalade så var det massor, så tur för mig! :)

" Suprise me once and I will smile for a long time "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...Någonstans mitt i mellan...

Tänk om livet ändå kunde vara så enkelt och simpelt så jag visste vad som hände! Allt som händer har en mening men ibland kan jag absolut säga att jag inte ser meningen med allt förrän det är försent. Om jag ändå kunde läsa tankar, gu så lätt och enkelt jag skulle ha det då! Eller lite iaf.

Jag önskar ibland att man kudne förstå varandra och säga till varandra att det varken behöva vara det ena eller det andra, man kan stanna mitt i mellan och fortsätta som förr och ha det grymt! Varför är det så svårt att förstå?! Varför kan man inte bara fortsätta vara där och ha det bäst????


" If you made me smile once, I'll promise you, you will make me smile once more "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Energy...

Åååå så skönt att börja jobba igen! =) Att vara ledig i ca: 10 dagar, det ni! Det tar på krafterna!

Det var så roligt att se alla idag igen! Åååå vad jag tycker om mina kolleger på jobbet! Jag är så glad att efter alla vikarier som har vart att jag tillslut fick Fredde! E så glad att han e kvar resten av terminen! Det e dock synd att "vår" Erik försvinner iväg i X antal veckor! Men han ska få en liten suprise här snart!

Ikväll var jag ute och åt en god, jätte god middag på Plock med Emmie och Emelie! Vilket mys vi hade! Så härligt att vara trion, röd, brun, blond! That's the way we like :)

" Some people take your energy, others give you some, keep the ones that can both give and take some "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var Påskhelgen över!

Ojdå, det har inte blivti mycket bloggande under Påsken! Puh vilken Påsk!

Det började med en mysmiddag med Emelie, Mailn och Mickis i torsdags kväll! Massa med god mat käkade vi och vi blev alla fyra riktigt nöjda! Jag gick och möte upp syrran efter på Oasia var där en kortis tog en öl så det var super mysigt! Träffade masssa roliga människor som jag inte träffat på flera månader! =)

I fredags var det firande hos mormor med mammas sida av släkten! Träffade Dennise och Kajs lilla skrutt Robin! Oj så underbart sött han var! Så i sommar blir det en tripp upp och hälsa på dom =) Det var en trevlig dag och så sen så gick jag till syrran och där hängde kusinen och jag en hel del! Drack massa vin och mööös!

I lördags var det mera Påskfirande hos syrran och då kom pappa med jätte mysigt och en lyckad dag! 15:00 Kom Emelie och hämtade mig och så drog vi iväg till Knivsta och där började vi med att sola och ta ett glas Rosé och bada! Livet kan inte bli så mycket bättre! Åt en jättegod middag med hennes föräldrar som är så himla underbara! Sen iväg till Mickis kusin och lite ÖL! Ännu en lyckad kväll! Och 6 olika djur fick jag se med!

Igår så bakade vi på morgonen efterätten till middagen med Emelies släkt, sen var det solen som gällde! Klockren dag det med! En Extremt rolig och härlig släkt så det känns ju riktigt bra! =)

Idag vaknade otroligt tidigt, sen var det en långpremenix med Emmie och Ludde som gällde det var så härligt att komma ut och bara vara! Sen var det färga håret och sen Alfons show på Ukk med svåger min och barnen =)









" Some say it's gona be allright, but what if in your heart you know it won't "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Leedig!

Det är måndag och jag är ledig :) När hände det sist, när var jag ledig på en måndag?? Underbart!

Idag har jag spenderat dagen med min ena syster och hennes barn! Jag drog med dom ner på stan och där käkade vi lite lunch. Sen gick vi och köpte glass och så gick vi och lekte i lekparken i stadsparken! Det var så skönt och mysigt när solen värmde så skönt!

För en stund sen kom jag hem från en låång,lång promenad med Sussi och det var skönt att komma ut! =)


Dagens outfit dock för varm!



" You make me smile "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En aha upplevelse

Idag från ingenstans fick jag en känsla i mig att allt skulle bli okej och att det som jag trott och kännt inom mig bara varit falskt! Kan man tänka sig att allt som jag kännt är borta som poff! Vet inte riktigt hur det här gick till??Eller är det bara jag som skyddar mig själv just nu eller är det sant att det är borta? Jaja tiden får väl visa vad som är sant och vad som är falskt! Men mysko det är vad det är! Och nu när jag sitter och läser igenom vad jag skrivit så inser jag att jag bara försöker lura mig själv, så knäpp man kan vara! hehe...

Det blev en kort aha upplevelse i varje fall som varade i några timmar.

" I just need something to happen, I need a sign that things are going to change, I need a reason to go on and I need some hope "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En tanke..



" At some point, you have to make a decision. We have boundaries that don't keep people out but they fence you in, so one of the most important thing in life is to learn how to give love, and let it come in "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Värme i flera dagar!

Ååå det är våår! Det är ju så sjukt skönt och härligt!

Det har vart så skönt att få vara ledig nu i veckan! Börjar känna mig mänsklig igen och sysselsatt mig med bara såna saker som gör mig glad! Det är så härligt! Dock sover jag inte bra och typ inget och har en krypande känsla i kroppen och det är riktigt obehagligt att känslan aldrig släpper! Usch

Igår var jag med Emmie och mös hela dagen sen på kvällen kom kusin Sara och vi drack vin, sjöng och spelade spel och bara hade det bra! Det var så himla ku l och trevligt! =)

Idag har jag bakat och tagit långpromenader och haft det bra men med en krypande känsla inom mig vilket gör att jag känner mej extremt rastlös...








" I have no other choice than accept the outcome of our decision "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Emmie 23!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Emmies 23 årsdag! Jippie!

Efter en låång och seg morgon med massa saker att hinna med, så träffade jag Emmie och hennes lilla son Ludde. Vi åt lite lunch hemma sen så gick vi ner på stan och där möte vi upp Fina och hennes son Morgan! Vi gick óch åt lite god, jätte god glass med deras pappa! Han är bra snäll han!


Efter det gick vi på stan en sväng sen bar det hem till Emmie där vi fixade och donade en del. Sen kom Emmies familj vi åt Pizza och sen fikade vi. Och de jag har fixat till Emmie var massa olika Cupcakes för det var det ända hon ville ha förra året :D Det blev en hit!

En mysig och bra dag tror jag hon fick och hono verkade riktigt glad och nöjd =)

" The gifts in your life may be something you will treasure forever "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill berätta men kan inte...

Har du någonsin haft känslan inom dig att allt skulle bli så mycket bättre om du bara berättade vad du känner??

Varför är det så svårt att vara ärlig mot sig själv och andra, varför kan jag inte bara säga rakt ut det jag vill till dej?! Om livet ändå var så lätt, och varför e du så feeg och varför är jag så feeg? Om jag bara kunde samla all kraft jag har och skrika rakt ut så skulle jag men jag kan inte...

Varför kan jag inte bara säga det jag vill, är jag för feg eller är jag rädd eller vad är det som hindrar mig ?? Jag vill bara kunna få andas ut och le på riktigt igen. Jag tror den dagen är nära men jag vill att den ska komma nu!


" Trust your voice and follow it "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Upps and Downs

Idag var det en kall dag, men jag vägrar sätta på mig tjocka kläder igen! Inte mer nu liksom det räcker!

Dagen började bra, dock tusen saker att göra och man fick inte en enda lugn stund. Så blev det resten av dagen!Usch, hann inte med allt som skulle! Fy fabian hatar såna dagar! Men men thats life!

En inte alls rolig sak hände idag och mina tankar är hos dg och din familj! Du vet vem du är och om det finns något jag kan göra så hjälper jag dig! För du är ju sån snäll människa!

Ikväll fixade jag Emmies suprise ska bli så kul och se hennes min imorrn :) hihi! Det tog ett par timmar! Mohahaha

" Time will heal all your wounds, even though it does not look like it right now, I promise you your heart will be heald some day "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fluuum...

Idag har det helt enkelt vart en flumig dag! Både jag och min kollega har skrattat och vart flumiga! Vilket har vart uppskattat med mycket skratt och många leenden!

Det är så skönt att jobba med någon som är så lättsam och man har det lätt och bra med! E så nöjd när det går så hör bra.

Annars så har jag vart och handlat idag med mamma och bland annat har jag handlat inför Emmies födelsedag! Mohaha <3

Blev god hemmagjord pizza idag prövade lite allt möjligt på den och det blev riktigt gott, vet låter mysko men hade potatis och bacon på den (båda sakerna var redan stekta) Men de va helt okej alltså...

Det har vart en bra dag/kväll så nu hoppas jag på att få sova riktigt gott inatt!

" The point is we don't choose who we fall in love with, it just happens "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Suprise!!

Om några dagar fyller Emmie 23 år! Det är inte mycket hon fyller!

Men för ett år sen så sa hon en sak till mig om något, jag säger inte vad för på Torsdag så ska hon få det hon sa att hon ville ha ;) Mohahaha

" Make a wish it may come true "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår lalalala vår!

Vart ska man börja!?

I fredags så gick jag hem från jobbet så hände väl inte så mycket den dagen, eller??

I lördags var jag på Gränby C en sväng tydligen missade jag Noel där! Memen thats life! Köpte två fina vintage saker som jag blev super glad över! Dessutom fick Gabbe ett par röda chinos han valde själv!! Han e ju bara för go! Sen var det hem till syrran och där blev jag resten av kvällen och natten.

Igår var det så vackert väder och hur bra som helst, eller jag hade sjuk huvudvärk gjorde så ont så jag inte kunde koncentrera mig på något, men tillslut så gick den över! Fick ett samtal igår kväll oxkså av Emmie och hon berättade att Tommy hade kommit hem igår morse!

Idag, varmt och skönt!!! Whiiii när jag kom ut imorse luktade de sommar och det var en behaglig värme man möte! Äntligen! Vart ute och gått ikväll så skönt komma ut och bara njuta!

Snart komemr Emelie hem!! =)

" Suddenly everything changed and you do not know what to do, be happy or sad "



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Där blåååste jag bort..

Det var en gång en torsdag då morgonen var små mörk oh regnet föll. Regnet slutade och det blev ljusare men då, det var då vinden kom och tog tag i en! Ojoj va den var stark det var som man blåste iväg!!
Crazzzy det var verkligen var det var!!!


Allt rullar p¨å snart är det helg och det ska bli skönt, har inte direkt nå särskillt planerat så får väl se vad som händer :) kommer nog bli kul!

Och jag trivs så i min nya frippa och hårfärg! Det kom en liten killa idag och sa att jag var jätte fin i håret och att det var suer snyggt på mig! Och igår sa han at jagh ade grymt snygga byxor!! Vissa e bra goa! :)


" Don't waste time on worrying, instead use the time you have to smile "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rugg och sol

Vilket ruggit väder det vart idag!! Men runt fem så kom solen som meterologerna hade lovat! Finally!!

Somande med Tv:n på igår vaknde runt ett och märkte att den var på, ops! Är seg men pigg och sover stört dåligt! bra kombo där liksom!

Men idag har det rullat på vart en riktigt bra dag med massa leenden och skratt! Det är så skönt att ha kollegor man trivs med väldigt mycket! Och de som får en att le och må bra! Men visst det är svårt att slå Noel, men de jag jobbar med just nu är inte så dumma alls! :)

Ett enormt strot grattis till Erica och Marcuz som idag har fått deraas första barn en liten dotter fick dom :) Vilken lycka! Önsakar dom all lycka i världen!


Idag har det vart en tom dag för mig, har känt mig tom på känslor. Tycker inte om när jag inte kna känna något! jag vet att det är ett enormt bra skydd, men att ha det skyddet är absolut inte det bästa kan jag säga! Jag hoppas det blir en bättre dag imorgon och att jag börjar känna igen!


" I may look okay on the outside, but really I'm broken inside "

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Back....

Ojojoj vilka dagar jag har haft!!

I fredags underbara fredag, sp hade jag mys kväll med Emmie och Ludde för Tompa skulle jobba på Oasia den kvällen/ natten! Va mysigt vi hade! Käkade god, goood tacos med massa gott till! Sen var det mys i hög klass! Lillen är ju för underbar, jag smälter om och om igen! Det var så härligt att få träffa Emmie och bara få snacka om allt mellan himmel och jord! Åååå va lycklig jag var efter den klockrena kvällen!





I lördags var det dags för fix av håret! Nu blev det oranget!!! Shiiit så bra Fia är!!! Hon är helt bäst på att fixa hår! Och inte bara att få fixat hår så fick jag ovh Fia även sällskap av Emmie och Ludvig! :) På kvällen så va vi ett gäng hemma hos Lisa och käkade sushi sen var det bowlaget! Gissa vad, jag förlorade igen!! Hahaha! Men jag hade det bra med mina öl!!

Och idag söndag så fyllde lilla eller numera stora Ella 4 år! Oj vad tiden går fort! Hon är ju så underbar och det verkade som om hon njöt av dagen till fullo :)


" It's amazing how fast we can forget all the great things we shared "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()