-30, 50 år och julruch!

Tiden har inte räckt till denna vecka för att blogga!! Ojoj hur det går! Helgen gick fort, i fredags blev det lugnt va hos syrran en sväng. Sen så gick honiväg på fest men kände att kraften fanns inte till för att göra nå sånt så jag begav mej hem efter jag hade fått en eller faktiskt två helt fantastiska presenter av T! =) Blev grymt glad!! Sen i lördags så var det vinter bröllop! M & T gifte sig och det var så otrligt fint när dom kom med släden till festlokalen!! Så otroligt vackert! Det vart en bra kväll och natt så det var riktigt härligt det med!

En av de bästaste presenterna ever!! Tack
I söndags ja då var det slappar dag! Åkte omkring och hanldade inför jul såklart men annars var det soffan och bara mys hela dagen!

I måndags så jobbade jag på som vanligt, på kvällen åkte jag till läkaren vilket gick bra men de fick inte ut blod ur ena armen så blev stucken två gånger! Så nu har man två fina blåmärken på armarna istället för ett! Menmen det gick så bra så ska inte klaga!
I tisdags var jag hemma från jobbet snuvig och febrig inte kul alls sista dagen och allt! Kände att jag behövde vara där! Men måste lyssna på kroppen ibland! På kvällen blev det mycket bättre och jag var med mina älskade underbara vänner och vi bakade focky roads med massa god saker i! Blev perfekta precis som vi är!

Idag så var det en lång dag på Gränby Centrum med E och magen, sen blev det stan en snabbis där rara blivande pappan möte upp oss! Och vi köpte den där presenten till Tisse som vi gått och tänkt på läänge läänge :D Det var is kalt! Trodde jag skulle bli till is när vi gick hem!! Sen så var det hem till pappa som blev 50 idag en mycket trevlig kväll med god mat och massa gott att dricka! Pappa var så lycklig och glad så då känns det rätt bra!


"The bigger the investment the bigger the return, but you have to be willing to take that chance, and if you take that chance you might lose it all, but the payoff might suprise you"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Isisisis

Idag var det isigt ute!! Hela förmiddagen åkte vi skridskor! riktigt kul, men kallt och det var verkligen bitande vindar som kom! Men det var härligt ändå det var sol och man fick njuta av ljuset!

Tänk det är mindre än en hel vecka tills vi börjar gå mot ljusare tider, det är helt otroligt bra!

Jag åkte till Gränby en snabbis efter jobbet träffade jag otroligt fin Fina! Tipsade mig och presenter så nu har jag två till Ella! Fick en riktigt glad och härlig känsla av att träffa Fina igen var ju jätte länge sen!=)

Imorgon kommer nyheten om vad som händer till våren! Känns väl inte riktigt bra just nu när jag inte vet vad som kommer hända, jag har dock mina små aningar omvad det är som kommer ske! Så vi får väl se imorgon vad som händer om min dåliga känsla stämmer eller inte! Burrrrr!!


-2
"It's time to see clear. When you do, everything will fall into the right place"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidigt och suddigt..

Idag var det tidigt morgon möte! Helt otroligt var suddig i ögonen fram till halv åtta säkert! Galet hur trött man kan vara vissa dagar! Men snart är det "jullov". Det var julstämning hela dagen lång med tomtegröt och allt till lunch! Inte sådär jätte mätt kan man väl säga att jag blev men det var gott och juligt!

Tidigare under morgonen fick jag tårar i ögonen och det känns jobbigt nu när man börjar närma sig "slutet" och när man inser hur viktig man har varit för vissa! Och vilka fina ord man får:) Det värmer så i en! Men det känns tufft blev till och med lite skakis efter morgonens ståhej!

En fin gåva



Det blev fulltös hela dagen! När klockan var fyra tog jag bussen ner på stan möte upp mamma, vi åkte och hämtade Annika och fort iväg till Ella ocH Gabriels dagis! Ella skulle gå Lucia tåg=) Hon var en söt liten trött tomte! Gabriel blev ledsen för jag missade hans Luciatåg igår för jag jobbade men han lugnade sig efter ett tag! Tur det!


-3
"Don't think twice, it's time to choose"
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tyda drömmar?

Vaknade tidigt imorse av ett sms av Sussi där hon sa hejdå vi syns i januari för nu sticker jag till Rumänien! Skönt för henne att få komma bort lite! Fick sova knappt en timme till sen var det bara att gå upp och vara pigg.

Det blev en intensiv dag och det var fullt ös hela dagen lång! Men det har varit en mysig dag och man har börjat fått lite lite julkänsla.
Tanken var att jag skulle ut och jul shoppa men istället blev det att vara med syrran! Kände att idag orkar jag inte laga mat till oss så vi gick ner till pizzerian och köpte mat, där såg vi en intressant artikel om hur man ska tyda mardrömmar och OOO ja det stämmer in på mej!! Illa!!

Stämmer/stämmer inte??

Imorgon är det dags för årets sista tidiga möte! Det känns underbart att det är det sista sju mötet för detta år=)

Bara några få dagar kvar nu! Otroligt!<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Knappt fem dagar kvar!!

Då har helgen rusat förbi med fullfart! I fredags så hade vi Luciatåg och det var hur bra som helst=) Efter jag slutat jobba åkte jag hem till Annika så var jag där ett tag sen gick vi till hennes vänner och bakade pepparkakor och kollade Idol! Så det blev lie julmys, men somnade typ i soffan under Idol så ska inte klaga!

Mys

Mina pepparkakor!
I lördags så vaknade jag tidigt och fixade och donade med massa olika saker! Sen åkte jag ner på stan och träffade Marika, gick och julhandlade lite. Jag hittade massa med flamingosaker! hehe det var roligt lite små förvånad blev jag då! Sen pkte jag till Emmie och Tompa! Runt halv sex gick jag och Emmie ner och åt gott på Pitchers va så mysigt och härligt! Efter en stor och god middag gick vi till Oasia och tog oss en liten drink! Vi kom väl hem runt elva kvart över elva eller nå sånt. Kollade slutet på en film sen bar det hem för mej! Drömde massa, massa mardrömmar hela natten usch!

Flamingo

Söta Emmie

Hallon/mynta drink av Tomas

Vaknade tidigt idag och det har bara varit en myssöndag för min del=)

"Ta vara på de människor som får dej att le och som får dej att känna lycka"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tooorsdag en dag närmre

Idag var det en härlig dag på jobbet, det var lucia träning halva dagen, sen så var vi ute mycket idag med och det är så skönt att vara det! Dessutom var det min tidiga dag idag så jag slutade tidigt och begav mig till Rusta och köpte en del roliga saker=)

Efter nu ett bra tag ett riktigt bra tag så erkände jag något för mig själv, det känns bra men ändå inte bra! Men Emmie tyckte det var bra och att jag äntligen erkände det så då e det nog bra, får vi hoppas! haha

Idag fick jag ryck jag vet inte om det är pågrund av mitt nya erkänande men jag klädde en julgran i min lilla del av huset! Den blev väldigt fin men insåg att den var för liten för alla mina saker! Men det fungerar ändå! Vet att det är tidigt men måste få lite julkänsla och mys i min del..

<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snö och julmys.

Det börjar verkligen kännas att julen snart är här! Morgonen började med Lucia träning och alla var så duktiga! Sen var det ut, ut och ut under dagen det var så härligt och solen sken så skönt=)

Jag har ett så härligt jobb när det är såna här dagar!

Efter lunchen så blev det massa julpyssel och det blev kladigt av allt lim osv, men så underbart roligt med allt glitter och paljeter det är verkligen bland det bästa som finns :) Och jag har makten över glittret!

keep up the good work!
ses snart<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Leee

Måndag, det är många som alltid varenda måndag klagar på att det är måndag och att just denna dag är en av de jobbigaste i veckan! Visst ibland känner jag så med! Men varför ödsla tiden man har till att klaga på att det är en dag som alltid kommer att finnas där varje vecka.Tänk på alla sekunder/minuter man tänker på just den tanken, tänk alla de sekunder/minuter som man förlorar av andra lyckliga och bra tankar som får en att le!

Det finns vissa i livet som ger en den där extra kicken som får en att le extra mycket,
det finns de som får en att känna en lycka som knappt går att beskriva men ni vet nog vilken lycka det är jag talar om=) Det kanske inte är många personer i ens liv som får en att känna just den känslan men de som får en att känna den känslan ska man inte vara snabb att släppa från sitt liv, för det är de personer som betyder mest.

Det leendet och den lycka jag skriver om brukar göra mina måndagar till
väldigt bra dagar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En helg närmre...

Ja då har en helg bara susat förbi! OjOj

I fredags var det bröllopsplanering och det gick så bra så!
Blev en lååång kväll men det va trevligt och allt flöt på så nu känns det
verkligen bra!

I lördags var det bara att försöka få ut pappa ur huset så fort som möjligt
så vi kunde börja med att fixa mat och dukning och allt inför hans överraskningsfest!

Allt gick som det skulle och gästerna kom när dom skulle och pappa, ja han blev chockad!!! YES!=)
Så det blev en riktigt lyckad och rolig kväll/natt!

Idag mådde jag verkligen som man förtjänade! Har fan inte vart bakis sen syrrans möhippa i och et var ett antal månader sen! Så idag har jag vart hel dööööd!!! Men men nu e jag pigg och glad igen!=)


Seee you very,very soooon :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemma, uttråkad, hemma

Jag vaknade i onsdags med värk! Ja en sån j**vla värk!!!
Kände att de inte skulle funka att jobba så det var bara att ringa och sjukskriva sig!=( tråkigt!
När smärtan började lägga sig sakta sakta så fick jag äntligen sova! Jag sov stort sätt hela dagen!
Börjar undra kan jag påverkas av Emmie?!hmmm..
Jag har ju inte gått upp dom där kilona som alla pratade om att man skulle som nära vän, kanske de e så att jag tar lite av det som e jobbigt av henne.

Jag har sett massa filmer och så har jag beställt hem några som jag fått tag på=)
Bland annat så blev det, The tale of Desperaux, Donkey Xote mfl=) Så det har vart mys!
Men det kryper i kroppen och vill bara göra massa massa saker!!=)

Blir hemma imorgon med så att jag inte sjuknar om har en tendens att börja för tidigt och dra ut på det hela!

Vi räknar dagarna här hemma! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()