Back to reality

Jahapp, efter två långa veckor som känns som 5 dagar på sin höjd är det dags att bege sig till skolan igen!!! det känns väl okej, men stressigt då man börjar med en kurs på 15 hp vilket är en del poäng ju! :)
.
.
.
Helgen blev lyckad då vi firade Fina med en stor överraskningsfest!! Och det blev grymt bra! Bilder kommer inom snar framtid då jag måste iväg snart!!
.
.
.
Snart kommer min Emelie hem!!! Längtar så efter henne <3 JIPPI
.
.
.
" The time will be on your side one day "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 dagar kvar

Jahapp då var helgen avklarad!!!
Fredagen bestod av jobb och barnvaktande tillsamans med Viktor! Vi passade Ludvig en bra stund så det var mysigt!! I lördags så blev det röja undan dag hela dagen lång så vi fick lite mer plats och utrymme vilket kändes väldigt bra och härligt! Sen så mös jag med Emmie och Kusin vitamin en sväng på kvällen! Notera jag pluggar inte,
,
,
,
,
Vilket inte är det bästa men va fan det är ju så svårt men snart är jag klar med fråga två då har jag bara en kvar :D
Igår så pluggade jag på förmiddagen sen träffade jag familjen och käkade lite söndagmiddag!! Så det var hälrigt men som sagt inget pluggande på kvällen ILLA!!! Men va fan måste ju få andas ut lite iaf!! :D" Give me time, time and a bit more time. TictocTictoc "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FAAAAN

Jahapp, kunde man fått sämre slut på veckan eller vad!!! I fredags fick jag reda på att jag har rest på förra hemtentan och idag så fick jag min nya hemtenta dessutom har jag uppgift där som jag ska hinna med!!! Så faaaan!!! Med det sagt hoppas jag turen vänder nu och jag får lite med vind!!! NUUU!!!

" Do it, just do it "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukstuga

Fyfan för hela förra veckan!!! Det började med magkatarr och så fick jag medicin och började må bättre och bättre! :) Men alltid jobigt med de när det inte vill ge med sig man blir så slutkörd i kroppen och om jag blir det i kroppen så blir jag det i knoppen med!! Det var fantastiskt väder förra veckan nästan bara sol och det var varmt med sedan blev det kallare men soligt :D
Fick feber i fredags och började må sämre och sämre sov stort sett halva dagen torsdag och hela dagen fredag sen var jag sjuk! Viktor var snäll och tog hand om mig, men ett dygn senare jag hade fått feber var det hans tur! Så vi har lagat utslagna hela helgen. Men nu börjar jag bli frisk och Viktor som sagt ligger ett dygn bakom mig! Därav har det blivit dåligt med uppdateringar! Och nu är det plugg, plugg och lite mera plugg!  Emelie såg dina snygga skor!!! Jag vill gärna ha, tack! ;)


" Don't be afraid of dreaming, because sometimes your dream can come true "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()