Oppppssss!!!

Ops är det enda jag kan komma med! När jag slutade jobbet så har jag knappt suttit vid datorn så har inte uppdaterat på jätte länge!! Sorry!

Jag har under den senaste veckan, träffat Emmie och myst med henne och Ludde, träffat upp tvillingarna och myst med dom! Vart med syrran och hennes barn, mormor har fyllt 75 och sen var det midsommar, Sara 22 och Emil 20, parkhäng, träffat Fina och Morgan, träffat Amanda och massa mysiga sena kvällar!

Midsommar helgen blev en lugn och fartfylld helg ute i Östhammar! Jag valde att vara med familjen i år :) Har ju inte firat på över 5 år så kände att det blev famljen det här året som fick guida mig igenom ett firande :D
Det var en härlig och varm dag med god dricka och god mat! 

Sen fyllde Sara och då firade vi Emil med och det var god tacopaj och massa GODA kakor! Mums!

I måndags var jag med Emmie och Ludde hela dagen och på kvällen år vi god Lasange och såg Harry Potter. I tisdags var jag uppe 05:00 för då var det gå dubbelt på Arlanda! Kul att vara tillbaka fick många kramar och leenden den dagen. Var hemma rutn halv tre då kom syrran och barnen! Vi grillade på kvällen och låg och mös i parken! :)

Idag har vi hängt i parken hela dagen så otroligt mysigt!
 
Nu under sommaren kommer uppdateringarna vara mindre tills hösten för man hinner kanppt med att sitta vid datorn! :D

Mormor

Jag och Syrran

Sara

Emmie


" One of the most important thing in life is to learn how to give out love, and let it come in "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Släppa taget och ta klivet ut...

All den tid som har gått och all den tid som kommer är vår och vi kommer kunna göra det bästa av den tid som är given till oss. Vi måste bara ta oss till det som vi fått och stanna upp och njuta av dagen och natten!

När man väl går vidare och lyckas släppa taget om allt det man trott på, kommer det oftast tillbaka till en som en kraftig smäll. Men att ta det klivet ut och utanför den där trygghetsrutan kommer alla tyngder tillslut släppas!
 
Men hur kommer det sig att det känns så svårt och jobbigt när man ska ta just det klivet, är det på grund av att det nytt eller är det på grund av att man vill hålla kvar den där känslan man haft?

Nu när allt känns bra igen och man mårr bra och man vant sig med den här braiga känslan inom sig och man är redo att ta det där extra kliven kommer du då tillåta mig att göra det? 

" We can finally smile together again "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett slut och en ny början

I fredags var det sista dagen på jobbet och det var absolut sista jag har vart där i över två år. Tiden går fort när man har kul! Men det beslutet jag har tagit är det absolut rätta beslutet och det känns hur bra som helst att ha tagit det! Visst en liten klump i magen hade jag allt när jag åkte därifrån men även ett stort leende på läpparna:D

Sen vid 18:00 kom Ludde, Louise och Fredrik hit och så hade vi lite avslutningsfest för oss fyra, vi spelade biljard under kvällen och n uhar jag bevisat en gång för alla att jag suger på att spela biljard! Sen blev det Upplands nation! Det var väldigt trevligt om jag säger så här de som hände där stannar där! haha, Jag och Lousie flydde tillslut från Fredrik och Ludde!

Igår blev det en seeg dag, va inte alls bakis men astman spökade och pollen ställde till det för mej så jag behövde ställa in min planerade Sthlmkväll med Kajsa och Kirre! Tråkigt! Men de kommer flera tåg :)

Idag har jag vart på stan en sväng och köpt sommarboken för iår! Det är olika färger på sidorna:D Och den måste pimpas lite så den blir GRYM!

-21 sen är du hemma!

" All things comes to an end but it dosen't mean it's a bad ending"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Me time...

Äntligen har jag fått liten "egen" tid.
Först i fredags var det kokhet ute och udner avslutningen höll vi på och smälta sen så blev det en mys dag hela dagen :) Jag kom hem runt halv sex då var det middag och mys på lilla altanen:) Det var den fredagskvällen gjorde inte så mycket va ut och tog en promenix en sväng och sådär, men det finns inte direkt något kul att tilläga. ;)

Igår lördag vaknade jag pigg och allert till yttligare en dag med fint väder! Jag tog Annikas cykel och cyklade till Gamls till andra syrran och mös med henne och famljen hela dagen lång. På eftermiddagen så tog jag med mig Ella. Vi köpte Kina mat och så satte vi oss i parken och mös, sen så lekte vi och sprang under duschen. Sen gick vi hem och mös och kollade på film. Hon somnade runt halv tio och jag gick och lade mig runt tolv.


Idag har vi vart i parken igen till blandat väder varmt men med, moln, sol och regn i luften. Sen fika mys med Anneli och familj.

Nu är det inte långt kvar tills Emelie är hemma! Längtar sååå!

" We miss some friends alot , and we know then that they are the friends that means the most "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun is shining and I am smiling

Dagarna springer förbi här hemma! Det var ju måndag nyss, va hände med tiden där liksom?!

Två intensiva dagar på jobbet och två sena dagar, kom inte hem förän åtta igår och då var det movietime med Sussi och Marcus! Men suprise jag somnade såklart! haha

Idag har det vart en grym dag som även den flugit förbi, men med ett leende går väl allt fort skulle jag kunna tro, när jag kom hem idag vilket var sju så åt jag lite mat sen kom mami förbi med jordgubbar så vi satt ute på min yttepytte lilla ute plats och hade det trevligt :)

Men nu kommer lite bilder från min (vår) nya lilla lya :) Tänk på att allt inte e riktigt klart och kommer med på bild ;) hehe. Badrummet fotar jag ej ;)

Sovrummet

Hallen

Hall in till badrummet

Vardagsrummet

En till ;)

Lill köket

Här kommer vi att stor trivas det kan jag lova :) Plus så har jag AC, så man smälter inte bort på sommaren ;)


" Every move we take is a way to choose "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Student,Flytt+ värme!

Ja, och oj det blev en längre paus än vad jag hade tänkt mig! Inte sådär jättebra kan man väl säga att det var!

Men nu är jag tabax och allt runt omkring börjar falla på plats :)

Det  var typ en vecka sen jag uppdaterade sist så vad har hänt jo en massa,massa, MASSA!

Jobbet rullar på som vanligt känns att det börjar rinna närmre avslutningen vilket känns mysko, men bra ändå! Jobbade bara tre dagar förra veckan för på Onsdagen så tog min söta lilla kusin Emil studenten och han lösav lycka hela dagen! Så klockrent att se! Sen blev det BJ på kvällen inte mitt direkta val, men kvällen var hans och jag hade lovat att följa med så det var bara haka på ;) ( vakten drev och skrattade med mig och om min "gamla" ålder för en sån här kväll)

Sara och Emil

Sofia (Emils vän) & Jag

Dagen efter var det flyttdag, så det var inte så mycket som hände bara en massa flytt och tunga lyft.

Fredags så sket jag i att packa upp och dona då var det sola i Parken med Emmie och Ludde och sen kom även syrran och Sussi förbi! Runt fyra gick vi hem till Emmie och Tompa där vi lagade biffstroganoff sen så var det babyshower för Fina! Riktigt mysigt, annorlunda och trevligt! =) Sen kom jag hem till mamma, Annika och hennes Johan vi korkade upp en skumoa och firade min nya lya! Wiii!!!

Alla Fina sakar till Fina och bebisen :)
I lördags så solade jag en låång stund sen så drog vi iväg och handlade saker på lite olika ställen som var riktigt nödvändiga att ha! Sen var det dags att efter många om och men att börja packa upp alla lådor! Gick inte så bra för jag var så uttråkad, men sen så satte det fart och jag började fixa mig inför kvällens festligheter med finfina Kajsa,Kristina, med flera :) Det var jättetrevligt att äntligen få träffa söta Frida och deras vän Josefin! Vi var på en jätte härlig förfest sen var det Birger som gällde för hela slanten! Galet mycket folk och galet kul var det! Kom väl hem runt kvart i fyra eller nåt då var det bara fixa sig bland kartongerna upp i sängen äta lite kebab sen fixa tänderna sen soooova!

Kvällens blåsa!

Jag, Kajsa och Kristina (bilder från Kajsas fb)

Frida, Kajsa, jag  (bilder från kajsas fb)

Igår var det fixar dag i lägenheten och till slut efter X antal timmar så var jag klar! Sen BB final och sova! Idag så har jag vart hos syrran hela dagen och myst med alla tre barnen! Åååå vilken härlig 6 juni jag har haft!

(; Emelie håll ögonen öppna så får du se snart något UNDERBART ;)

" Some days nothing reminds me of you, but other days just remembers me of it all "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()