New York, New York

Nu är det snart dags att dra ifrån gråa Sverige en sväng! Ska bli skönt att komma bort men samtidigt inte! Men det ska bli kulk att få uppleva något som man aldrig gjort förr! :)
Klockan 04:10 kommer taxin inatt för att ta oss till Arlanda!! :D Sen är resan igång!" Big Apple here I come "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tentaångest redan????

Jahapp då var det dax igen då! Eller egentligen inte det är två veckor kvar, men om en vecka är jag i NY och då kommer det inte bli mycket plugg!!! Men det får gå som det går nu!
Idag var det kallt att cykla till skolan men tack och lov för min Boomerang jacka den höll mej varm och go :)! Idag har det vart plugg hela dagen och köpa presenter till Gabbe som fyller 6 år på lördag!!  Fick tillbax hemtentan idag och  fick G i resultat så det var bra!!! Händer inte mycket just nu förutom att ha plugg ångest och enorm saknad av Viktor och den där Emelie ;)

" Take care of the time you have "

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

1 vecka och 1 dag kvar

Nu är det bara en vecka och en dag kvar tills jag åker till NY!! Ska bli galet kul, det finns dock två jobbiga saker med det hela och det är vara utan Viktor i två veckor och en dag efter hemkomsten är det tenta time! Och som jag sagt tidigare denna delkurs är så tråkig så man har inte mycket motivation till plugg!! Så JA jag räknar redan med omtenta i Januari tyvärr!! Menmen det är kanske värt det!!
Idag har jag pluggat och myst med Emmie och Fina hela dagen! Oj, vad lilla Max är liten men stor för sin ålder!!! Så det har vart en riktigt lyckad och bra dag! Men nu tenta och skol ångest!! Så resten av veckan blir det bara föreläsningar, seminariefix och eget plugg så! :)" All you need is a big bottle of wine and a big joe "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiden går för fort

Jahapp då var det söndag igen och farsdag dessutom!! Eftermiddagen och kvällen har spenderats med pappa och pizzabakning! Otroligt mysigt och härligt :) Blev en hel del New York prat så det var kul! :)
I torsdag kom Viktor hem och vi käkade gott och bara hade det mysigt, sen var det sov dax för jag skulle upp tidigt till skolan! Men va gjorde de om jag var trött när min älskling äntligen var hemma igen! Seminariet gick jättebra så det var skönt! Efter det så var det hem och så skrev vi kontrakt på lägenheten underbart! Efter det var det shopping på stan, hem en snabbis sen iväg till familjen Lindberg Gentzel! En lyckad och mysig fredags kväll blev det hos dom :)
Igår (lördag) var jag först hos Emmie på FM då vi hjälpte söta Elin att fixa sig inför en bal!! Ooooo så spännade och kul  det var!!! Men efter det snabbt hem till Viktor sen hade vi en total slappar och mys dag! :)
Idag vaknade vi i normal tid och då insåg jag att det var söndag och klumpen kom tillbaka! Har alltid en klump i magen på söndagar då jag vet att det är dax för Viktor att åkte tillbaka!! Man tror att man ska lära sig och hantera känslan man alltid får men det går aldrig!!! Tiden går för fort när man har det som bäst och roligast!!


" If I could just stop time for a minute I would "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag som slutar med en dimma!

Först och främst så har jag läst mitt senaste inlägg inte det bästa, rätt klurigt att förstå sig på! Men så blir det ibland när man vart sjuk eller nåt liknande!
Igår fick jag sällskap av Emmie och Ludvig då jag kände att jag inte orkade med föreläsningen pga energi brist efter helgens dåliga äventyr! Det var riktigt mysigt, lilla Ludde somnade så sött i min och Viktors säng :) Under kvällen försökte jag plugga men förstod absolut ingenting så jag gav upp!
Idag var jag i skolan halv nio och träffade min seminariegrupp, då föll alla små saker på plats :) Vi blev klara med vårt PM tills på fredag och vi hann med en disskussion om en pornografiartikel från 1973! Rätt kul att diskutera runt omkring den så dagen gick fort fram till föreläsningen som även den gick fort. Sen åkte jag och Elin till Emmie för Elin ska på militärbal på lördag och Emmie ska fixa henne och prov resultatet de gjorde idag blev otroligt bra :) Själv så lekte jag med ludde och när han skulle sova passade jag på att ta en liten powernap brevid honom! När jag sedan gick hem så hade det kommit in en enormt tjock dimma över staden...
aa inte så bra bild men en liten försmak :)

Idag kommer Viktor hem till Sverige vilket är underbart och imorgon blir det ännu bättre då han kommer hem :) Saknar honom så sjukt mycket, otroligt hur mycket man kan längta efter någon!

" Just go on and be happy don't look back and be miserable "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back again!

Jahapp tiden går fort när man har kul! Nu har Emelie vart hemma en vecka och min älskling har vart borta i en vecka nu! Buhuuu, jobbigare än va man trodde det skulle vara!! Det som var bra dock var att vi fick ett extra dygn ihop innan han åkte iväg och det behövdes verkligen :) Hur ska jag klara mig i NYC?!!
??Stora skor??
Kan underlätta med att det är black friday den veckan och det är = Gigantisk re
a i hela staden!! Varför inte passa på när man är i NYC att shoppa :D

!!Mallson!!

Att ha Emelie hemma är alltid lika underbart, och härligt men det plus massa massa massa plugg blir det stressigt men, men va fan bara försöka bita i! Nu har vi metod kurs ämnet börjar växa nu när man börjar fatta men först blev jag fan rädd!!!
I helgen hade vi mys middag hos Oskar som lagade så fint, men dum som jag e äter jag både svamp och kiwi och resultatet av det är att jag inte får behålla något uder den natten till morgonen plus ingen sömn till kanske runt ett, två tiden på lördagen!! Det var länge sen jag mådde så dåligt fy fan!!! Asså usch!! Dock har jag ingen aptit men den återkommer väl!! Men det var en fin kväll och natt!
Kommer sakna dej puman nu när du är iväg!!! Men det är bara sex veckor sen kör vi igen!!
Just köpte nya tanborstar idag vill ha nytt efter helgen, en rosa och en blå!!! Vilken ska jag ta och vilken ska Viktor få ;) hehe
" Everytime I see you, I fall in love all over again"

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()