Hemtenta

Visst är det skönt att kunna sitta hemma och skriva, men just n uföredrar jag salstentor så mycket mer!!! för det första e jag sjuk så jag e helt mosig i huvudet så inget vettigt blir det av det jag skriver, för det andra är det ju så mycket man ska skriva!!! Menmen det löser sig nog nu till slut har bunkrat upp med kaffe, bubbelvatten och choklad!!! Dock känner jag ingen smak just nu!!!


" wish me luck this time of year "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

VEM ÄR SÅ BRA SOM KLARAR SIN FÖRSTA SALSTENTA????

JO JAG,JAG,JAG :D :D


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Återkommer

Nu är det hemtenta som härjar här hemma! Stökigt och dant har jag det med men inget hindrar mig nu från att sitta och fixa ordning den kan man ju hoppas på iaf!!! Dessutom om vi ska läggalite grädde på moset så har jag gått och blivit sjuk!!! Hahaha
Blir inte myckket uppdateringar jag återkommer omhelgens bravader men nu måste jag fortsätta med pluggandet!!!
Gaaaahhhhh


"I will survive this time"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Höstrusk och mysdag

Okej idag är det onsdag och det är höstrusk väder hela tiden!! buurrr! Dagen börjar med plugg som vanligt sen var det till Emmie och Ludde och ner på stan och kolla runt lite! Sen äta lite god lunch på Thai Village! Mums!
Dagen gick fort och helt plötsligt var det bara hem och läsa lite mer och sen fixa inflör seminariet imorgon vilket gick jättebra! Ska bli kul och se vad som händer imorgon! En hemsk bok som kommer bli väldigt kul att diskutera :D Och om två dagar är Viktor hemma och om en vecka och två dagar är Emelie hemma :D whiiiii!
Imorgon så fyller den här lillaskrutten som hon var då 12 år nästa år blir det en tonåring av henne!! Ojoj tiden går för fort ibland! Kan inte fatta att Ella är lika gamal som Isa var på den här bilden! :)



" Why are you trying to fit in when you were born to stand out "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Regn, blöt och kall

Idag hade jag inte föreläsning förän 13:15 vilket var behövligt! Jag har en tendens att gå upp tidigt även om jag är ledig eller börjar sent men hör och häppna sov till åtta idag eller var det nio, kommer inte ihåg :D Men det var verkligen något jag behövde, sen var det bara plugga, plugga och plugga lite till innan det var dax att dra sig ut i regnet! Det bara öste ner och såklart hade jag världens motvind och massa uppförsbackar :D
Det regnade ännu mer när jag skulle hem och det var väl tur att det var på hemfärden det öste ner som mest!!
Viktor fick sitt första brev hem hit idag!! :D det är verkligen på riktigt vi har blivit sambos! Hel galet och helt fantastiskt underbart är det med! Saknar honom som en tok just nu! Jobbigt när man har så fina underbara människor i sitt liv som vissa dagar/ veckor inte är hemma, men det är vart saknaden huvudsaken man har dom i sitt l iv <3



" Även den vackraste rosen har taggar "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mååååndag igen då!

Jahapp, då var det måndag igen! Vaknade tidigt som vanligt som det brukar vara :)
Dagen började med att gå över till Emmie och där blev det frulle och full rulle! Men det var kul! Lilleman är ju bra rolig han skrattar när man jagar honom och han ska stå och sitta hela tiden! Tiden går så otroligt fort!!
Sen ner på stan en sväng och kolla in lite olika saker, sen fika på stan och så! Islatte favvo :D Sen hem och mysa lite mer med Emmie och Ludde till DH så bra serie! Lööööv it!
Fan va jag hatar att glömma saker! Blir galen på mig själv, framförallt när det kommer till viktiga saker, men så klart är jag ju så uppe i det blå så jag glömmer det allra viktigaste och kommer ihåg det onödigaste! FAN!!!

" Take some time to think twice when you are having a bad day because you will realize that you have a great life "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart tog helgen vägen???

I fredags va hände i fredags, jo först var det seminarie sen så var det dax att fixa och dona här hemma med tvätt och städ! Inte sådär jättekul men det är väl så livet fungerar ibland! Men det gick fort och vips så var kolckan sex och vem stod utanför min dörr med kicki saft jo Malin :) VI gick sedan och mötte upp Mickis och köpte sushi :)
Det blev en galet mysig kväll med massa godis och Idol, och sen kom världens bästa hem runt tio :) Det var den bästa lyckan av allt!
I lördags va vi upp tidigt då Viktor skulle åka iväg under förmiddagen, själv begav jag mig ner på stan för att köpa en bok till skolan!! Men tror ni den fanns!! Nej såklart inte, finns ingenstans!!! Blir hel galen!!!! Men sen så möttes vi upp och gick hem och lagade god lunch :) På kvällen mös jag med Emmie och co och Viktor var iväg på sina egna äventyr :)
Idag jag som ogillar söndagar så sjukt mycket fy fan!!! Vaknade upp med en klump i halsen och kände nej jag vill inte att det ska vara söndag redan!!! Det är orättvist att helgen går så fort! Men det är bara bita i och hålla ut han kommer hem snart igen! Efter han hade åkt till stationen träffade jag Emmie en sväng och sen så gick jag med Ahmanda och fikade så det var skönt och vara omgiven av de bästa när en av de bästa åkt precis :)



" Every minute and every second counts, so enjoy the time you have "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag....

Idag är det torsdag vilket innebär att min älskling kommer hem imorgon :) Underbart!! Han kommer dock få komma hem till några IDOL freak som kommer sitta och svulla!
Idag har det vart den perfekta höstdagen med sol och kall luft! Kanske lite för kall luft men den har vart bra ändå! Riktigt mysig dag! Vaknade tidigt och började plugga sen frukost hemma hos emmie och sen iväg till IKEA! Hittade lite små nödvändiga saker som man alltid hittar på IKEA, så det var bra att äntligen komma dit :)
Sen var det hem och fixa inför seminariet imorgon.
BTW, fick 162 poäng för ordet fräknar på wordfued mot syrran

" Autumn is a second spring when every leaf is a flower "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sverige vidare och Paris

Igår var det en kall men mysig dag! Började dagen med ett väldigt lyckat seminarium!
Sen var det hem en sväng innan jag och syster Annika drog ner på marknaden igen! Lika mysigt som vanligt, dock lite hets i vårt handlande! Jag kom hem med godis och te :D Vi bestämde oss för att överraska mamma med Pizza och hennes favvo godis som vi köpt på marknaden! Vi gick dit och kollade på fotbollen och mös! Och vi är nu i EM så Emelie here I come to POLEN :D
Idag började dagen med en mysko och riktigt dålig känsla! Men jag lyckades vända på det och det blev bra tillslut! Men alltid drygt när man vaknar med en viss känsla! Idag så träffade jag mamma och mormor en sväng på stan köpte hårfärg idag men kommer inte berätta färg än så länge! Sen bar det iväg till Ellas och Gabriels dagis och skola! Sen blev det mys med superhjältarna och lek på eftermiddagen och en väldigt god middag :D
Nu snart blir det väl läsa inför seminariet på fredag.... det är höst och idag fick jag verkligen myskänsla när jag gick bland löven och sparkade! :) Och om två dagar är Viktor hemma igen, pch jag har fixat klart hans presenter nu och hoppas han blir nöjd :D
Igår så satt jag och Annika och kollade på kort från vår tid i Paris det året jag blev bjuden dit när jag fyllt 18 år! Vilken underbar resa med massa roliga händelser som spårning på operan, gå på olika tunnelbanor, hamna på en manlig strippklubb av MISSTAG haha m.m! Här kommer några härliga bilder från den resan...
Tack världens bästa Annika för en fantastisk resa till Paris, va fan
skulle jag göra utan dig!!!!!

"You give me the joy and the energy that I need  sometimes"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Marknad och kyla

Dagen började 07:00 och då var det bara upp och plugga en sväng så jag skulle vara helt klar för att kunna unna mig en dag med Emmie och Ludvig igen :D
Var hemma hos Emmie till stax efter nio och mötes av två vädligt glada personer. Vi lekte, drack kaffe, ringde Ahmanda och år lunch. Sen var det höstmarknaden som gällde och fina Ahmanda och hennes härliga hund Lucifer följde med, säger bara en sak till det LYCKA! Hittar alltid roliga saker där som massa gott (vilket dock inte e så bra för den som håller på att dra ner på sånt där), vantar, extemt fula kläder, mössor och bara allmänt roliga saker! Kom hem med gott såklart sen lite annat :) Sen så gick vi och kollade hårfärg funderar på att förga det mörkt eller knall oranget igen, men vet inte riktigt vad jag vill... Jo sen så köpte jag present till Viktor idag, vi får väl se vad han tycker om det! sen så va jag barnvakt en sväng till Ludde och säger akta er Tant Fia ligger på många plus nu ;)
Kollar TV
Mörk?

Ljus?

Idag var det så kallt och burrigt väder ute! Riktigt obehagligt men nu är hösten här och det är bara gilla läget!
Och när jag cyklade hem ikväll luktade det snö = kallt ute!



"Sunshine, my only sunshine you make me happy when skies are gray
you'll never know dear, how much I love you please don't take my sunshine away"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sunday boring sunday

Idag är det söndag och jag ogillar söndagar väldigt mycket! Jag vet att många människor runt omkring ogillar sändagar för det betyder slut på helgen. Jag har inte så stort problem med just det, men på söndagar åker Viktor tillbaka till Halmstad, man tror det ska bli lättare men det blir ju fanme svårare! På ett sätt är det lättare för man börjar lära känna igen känslorna som dyker upp när han ska åka men de blir bara starkare och starkare och därav blir det svårare!

Helgen som vart:

Fredag: Emmie kom hit när jag hade tvättis och kollade DH med mig så j**la bra! Sen så åkte jag och handla fick reda på att Viktors plan var inställt, men som tur va kom han med ett annat så han kom hem 20:00 ist för 17:45. Så fixade tacopaj och bara hade en mysfredag.

Lördag: Först så va vi ner på stan en sväng men hittade inget vi ville ha förutom kaffe. Sen åkte vi och packade ihop Viktors saker och så kom mamma och hjälpte oss att köra över det till oss nu mera :) Så nu har jag gått och blivit sambo! Sen så käkade vi lite och bara va, sen ner på stan käkade på Norrlands och efter det så gick vi
på bio Johnny English Reborn! Så otroligt rolig, länge sen man skratta så mycket!

Söndag: Bara va dag blev det idag, vi packade upp Viktors saker och hade bara en slödag med godis och tvserier :) Nu försöker jag plugga vilket går segt men kommer igång snart igen ja! Hade ett långt och underbart samtal med Emelie idag och den här veckan ska jag äntligen träffa Ahmanda!!!
" One of the best feelings in the world is knowing that you mean something to someone "

" The best thing about me is you "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Någon gång måste vara den första!

Idag vaknade jag till nästan mörker ute! Burr och blä för det! Jag älskar när det är ljust allt blir så mycket lättare då!
Idag har jag haft seminarie och det gick bra fick även reda på massa skvaller om pubrundan vad som hade hänt senare under natten! Mohahah! Seminariet gick bra även fast jag inte kände mej hundra på det innan så blev det riktigt bra tillslut! :)
Efter det hade jag lovat bort mig till Emmie och jag skulle hjälpa henne med Ludvig idag så hon kunde röja och fixa! Sen hör och häppna, jag var barnvakt helt själv Emmie och Tompa åkte iväg en sväng själva och handla va borta mellan en och två timmar! Gick prima! Lillgrabben har fattat stort tycke om mej ;)
Blev bjuden på en god middag av dom som tack för hjälpen!
Annars bara allmänt pissig och bitter dag, beror nog på vädret! Men men ska inte klaga för väldens absolut bästa Viktor kommer hem imorgon och de ska bli så underbart att ha honom hemma igen :D
"You always make me smile"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pubrunda

Idag är det onsdag vilket betyder att det inte ens är två hela dagar kvar tills min älskling är hemma!
Igår var det Pubrunda och man skulle vara utklädd till något som började på T!
Vi började hemma hos Elin och där fixade vi oss och förkrökade lite innan pubrundan, liksom vem gör det?? Jo det gjorde jag, Amanda och Ein och det gick ju hur bra som helst!
Det enda problemet vi stötte på var när vi skulle försöka få ut glasen ur glasögonen så det slutade med en explorer flaska och en hammare! Och då gick det fint,fint.
Det blev en lyckad kväll med massa dricka och roliga människor!



Tokiga, töntiga, trillingar med tantglasögon

Den här veckan har gått så långsamt och längtan efter Viktor och Emelie har vart så extrem!

"There is no surprise more magical than the surprise of being loved"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter en lång tid

Nu är det dax igen att dra igång med den här bloggen igen! Uppehållet beror på att det har varit en helt amzing sommar med underbara människor runt omkring mig. Och sen har min älskade Emelie vart hemma från Polen!
Den här sommaren har vart helt otrolig först och främst kom Emelie hem och stannade hemma länge för hon var ju så grym och klarade allt i skolan! OOO yes she did! Vi har haft många uppdrag och många äventyr och jag har varit med de bästa, Emelie, Ahmanda, Emmie, Malin och Mickis! Jag har sån tur att jag är omgiven av så många underbara fantastiska människor!
Hör och häppna i början av sommaren fann jag en person som fick mig att känna kräleken igen! Vi vet alla att känslor och jag går inte ihop men jag fann honom eller vi fann varandra med lite hjälp på vägen :) Från första början kändes det rätt och han kändes helt rätt!
Just nu så bor han inte i stan för han kom in och började plugga på annan ort vilket är jobbigt såklart men jag stöttar honom till 100%!
Jag har funnit den sanna kärleken och kan inte vara lyckligare!



Jag har slutat på mitt jobb och är nu mera en student i Uppsala vilket jag trivs med väldigt bra :D
Socialpsykologi A fick det bli och det är riktigt kul med en massa jätte härliga människor!
Allt de som hänt under sommaren kommer jag inte kunna skriva för det är alldeles för mycket men kommer nu börja blogga om de som händer nu!
Så idag föreläsning ska läsa ut en bok på typ några dagar och det är inte lite men lugnt värt det! Sen en tripp till Emmie för att umgås med henne och pussa på lille man som e stor och kryper pch säger snart fia. Sen hem och läsa och läsa och läsa lite till!Imorgon blir det nog lite läs, powerwalk, myrornas och pubrunda med klassen.
"It's never easy to say goodbye to the people you love but sometimes you have to say goodbye to them because you know in your heart that they will return one day"

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()