Fantasies...

Nu har helgen flygit förbi riktigt fort! Nästan för fort, jag har vart ledig i tre dagar det känns knappt som en! Illa ibland när det går för fort!

I fredags var jag till ishallen och skulle åka lite skridskot men tyvärr blev det inget för min del, men syrran och barnen åkte lite granna! Hade gjort en super vurpa när jag var på väg till syrran, och ja jag blev blå på mitt ben! Och har stört ont i armen just nu men hoppas det går över snart :D Sen åkte vi hem en sväng och efter det möte vi min kusin Jessica på bussen och drog till Annika där vi drack en hel del vin och öl sen gick vi ut en sväng! Wohooo det var jätte kul! En super lyckad kväll!

Igår tog jag det lugnt hela dagen hade sjukt ont i armen och sen va man väl lite små bakis om man säger så! Det blev en bra dag iaf så det var skönt!

Idag var jag till Stockholm en sväng och det var mycket trevligt :D Nu sitter jag och kollar på Solsidan and I lööööv it!


" Who are you to tell me that my fantasies won't come true, just this once " 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.....

No One Asked For Their Life To Change But It Does Anyway



Remember To Love Is To Live

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu e de helg!

Äntligen är det slut på den här sköna men vidriga veckan! :D
Idag har jag vart hemme hos en kollega och planerat hela dagen fick ett samtal som var mindre kul!
Så bröt lite ihop och så. Menmen de går väl över och blir bra någon gång hoppas jag!

Just nu känns det som om bergochdalbanan jag sitter på har gått ner under jorden! Fy fan hur det ska vara ibland, det är inte okej längre! All den tur jag hade tidigare det här året vart tog den vägen???

Det är som om all min tur kom på en gång sen svisssh var den borta! Och resultatet i det var otur, otur och lite mera otur och vet ni yttligare lite mer otur på det! Hehehe, känns ärligt som ett grymt skämt!

Ja,ja nu är det helg för min del Thank God!! Precis vad jag behöver just nu! Tre dagars ledighet :D

" They don't care about us, so what should I do, stay or go "

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

All Good Things...

Går nog fortfarande smått på hög varv efter igår! Asså känslan av att en av sina bästa vänner får barn e en riktigt rolig och härlig känsla! :D Går och smår leer en hel del hela tiden, Jag har äntligen sett lilla Ludvig på bild både på webbisar och sen så fick jag ett så åå så underbart mms av Emmie och Tompa idag! Oj så liten han är! Men det är extremt overkligt att de har blivit föräldrar, visst så har man vetat om det och allt sånt där, men det känns lite små mysko men på ett jätte bra sätt :D:D

Annars vad händer?! Träffade Noel idag på jobbet och han kom med några rikritgt roliga och häftiga ideér inför fotograferingen! Tror det kommer bli as grymt! Så det är något jag ser väldigt mycket fram emot!

Men annars idag har det vart en riktigt skit dag!! Den har inte varit bra någonstans, allt har bara rasat hit och dit och överallt! Min mail e jättemysko så vet inte om jag får allt eller om mailen kommer iväg så håller på och skaffar mig en ny! Sen är det bara kaos hit och dit! Så idag ingen bra dag.......


"
 I don't wanna miss you anymore, but if I don't miss you I might lose that wonderful feeling "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

20110211 11.00

Idag klockan 11:00 föddes det en liten underbart söt pojke som heter Ludvig!
Ett enormt strort grattis till Emmie och Tompa till er son!
Jag har inte sett honom än men jag har hört av väldigt säkra rykten att han är enormt söt!

Citerar: "Det är sånt där litet barn man bara vill stoppa i fickan och ta hem, för han är så otroligt söt!"


" With joy and happiness we will share some great memories"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tro och Hopp..

Jag vaknade upp första gången fyra inatt sen var det bara små sova fram till dess klockan ringde! då var det bara att knalla upp och fixa sig! Till min besvikelse så snöade det ute när jag gick upp men till min glädje så var det nästan ljust ute så det vägde upp. Jag hade tur idag jag fick lifta med en otroligt snäll kollega till jobbet! Så det var en bra start på dagen!

Det var en hel del att göra idag allt möjligt och det var det ena efter det andra hann onte ens med hälften av det jag trodde jag skulle hinna så imorrn blir det fullrulle på mig! Efter jobbet så åkte jag hem till mamma och jag lagade mat och det blev hemmagjorda köttbullar och JA dom blev riktigt goda! Sen så åkte jag hem och jag insåg nyss att jag måste rensa ut garderoben! Puh vilket jobb! Imorgon har jag sov morgon så nu hippas jag att jag verkligen får sova och inte vaknar fyra!

" I didn't say godbye to you because it would hurt too much "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Va det lov eller?

Oooo sån udnerbar helg det har vart! Riktigt bra och härlig och mysig!

I fredags så åkte jag till syster och fixade mig inför kvällens bravader, när tid optimisterna Emelie och Mickis kom så satt vi och snackade skit och fixade oss det sista, vi hann till och med smida lite planer inför framtiden! Ååå så spännande! Senare åkte vi ner till Oasia där Sara möte upp oss vi satt och drack öl och snackade ännu mer och kom på ännu bättre planer! Riktigt mysigt och små sent blev det! Men kul det hade vi! Men något har hänt!!! Det var en hel del mysko människor där!





I lördags, vaknade jag pigg och utvilad men med nästan ingen röst alls! Det hade redan börjat på natten innan och rösten fanns inte där! Jisses! Men, men jag gick till syrran en sväng och pussade på barnen och var social utan att prata så där jätte mycket! Mös med film och massa gott på kvällen. Men runt tolv eller när det var så fick jag och Marcus åka och hämta Soso, vi åkte och köpte lite mat Soso behövde få i sig lite och jag tog glass! Mums! De båda hakade på en sväng hem till mig, Soso somnade på soffan, Marcus satt fast klistrad i soffan och såg narnia! Och jag, jag kunde knappt prata!

Idag när jag vaknade så vaknade jag till Disneydags, Phineas and Ferb mycket trevligt och roligt att vakna till det! Vart en fixar och tränings dag idag :D

" We do not remember the days, we remember the moments "

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Onsdag både på gott och ont

Jag kom fram tiddigt imorse till jobbet, satte mig som vanligt med min hög gravida kollega och tog en kopp kaffe! Det är hennes sista vecka denna vecka innan hon blir ledig! Kommer sakna henne en hel del på jobbet! Men, men man får ta och se till att hälsa på henne när lilla bebben har kommit! Och Emmies lilla bebis nu är det dags för dej att komma!


Idag rullade dagen på förfullt men det gick utför ett tag har upptäckt att onsdagar e inte min starkaste dag! Det inträffar alltid jobbiga och tråkiga saker som får humöret att falla ner pladask! Så J*** tråkigt att det ska vara så! Så onsdagar är min "bittra" och tråkiga dag jus nu!


När jag slutade så var det ner på stan en sväng och när jag äntligen skulle ta bussen hem så var den försenad, no suprise om man säger så! Så idag blev det sen middag vid halv åtta. Och då fick jag en riktigt bra nyhet som gjorde att min "bittra" onsdag blev lite bättre nämligen att jag förmodligen har fått jobb under sommaren! Känns så grymt kul så nu håller jag tummarna att det går vägen! Sen fick jag veta en till sak eller rättare sagt en sak jag såg igår blev bekräftad jag blev hur glad som helst av att få den nyheten bekräftad :D


" Let your heart go and let fate decide"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla <3 dag

  1. Juste ska komma ihåg att uppdatera den här med! I fredags var det mys med Emelie på kvällen, oo yes hon är hemma nu ett litet tag and I LOVE IT!!!

    I lördags så var jag först en svöng i Stockholm och träffade farmor som fyllde 83 år, sen var det rally fart hem för at skynda till kusinerna! Jessica och Anders fixade en överrasknings fest för vår udnerbara kära Maria som fyller 30 om några dagar! Det var mysigt och trevligt!

    I söndags var det slöö dag försökte bli frisk från mina röda ögon! Ogillar att vara svullen och röd i ögonen! Så idag måndag var jag till läkren som inte alls visste vad det var men fick nå droppar ifall att det skulle hända nåt!


    Idag är det alla hjärtans dag inte direkt min favvo dag för varför kan inte alla dagar vara fyllda med kärlek och så?! =) Så tycker det är mysko att man ska fira speciellt en dag om året! Menmen det är väl mysogt för de som vill och för det som har någon att fira med! :D

    Själv tar jag tillfället i akt att säga en gång extra idag till de som står mig närmast att det betyder mycket för mig!


    " So what comes next, what is the new chapter about in your life "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mer snöö ??

Nu får det vara nog!  Vill inte ha mer snö nu, visst de e februari fortfarande men när man äntligen går på asfalt så vill man f** inte att den täcks med snö igen!

Sov riktigt bra inatt vilket var förvånande vaknade dock klockan fem och kunde inte somna om! Har vart två riktigt bra och snabba dagar på jobbet och det har vart roligt men små jobbigt till och från såklart! Idag har jag vart i mina egna tankar till och från för en praktikant påminde meíg om en sak! Menmen så är det till och från! En riktigt härlig tjej är hon får en liten glädje kick av hennes unga sinne..


Slutade tidigt idag vilket jag inte gör egentligen men idag blev det så och det var mer än behövligt! Men åkte och flöngde hit och dit med mamma så det där lugnet jag behövde hittade jag tyvärr inte! Nya tag imorgon får det bli så får vi se vad som väntar!

" Don't stop believin', hold on to the feelin "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Myys helg..

Mys helg det har varit och utan dator! i fredags slutade jag så sent som halv sex, stängde på jobbet! Men jag hade tur Cissi kom och hämtade mig sen åkte vi och handlade tacos och massa anant gott och drog hem till mej! Syrran, Lisa och Stina kom oxå över! Det blev en mys kväll med ett riktigt roligt spel som jag måste skaffa! Sen blev det film och massa godis och andra godsaker!


Igår så gick jag över till äldsta syrran och vilken mys dag det blev, vi åt gott och mös hela dagen! Ella och Pathric stack iväg på fotboll och Ella såg ut som en liten Bajen huligan! Sen när hon kom hem så tog hon min tjocktröja hon såg ut som en mini Fia=) Mitt armband som jag alltid har försvann nu när jag var där men till slut hittade jag det i Gabbes garderob! hmmm!

Suddig tyvärr!

Så det har vart en super lugn helg vilket jag verkligen har behövt! :D

" We must live through all time, or die by suicide"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sunny..

Inatt en hemsk natt, jag har skrivit en del att jag sover dåligt just nu och drömmer massa mardrömmar, inatt var en av de värsta nätterna vaknade upp skrämd! Fy f** nu räcker det!!!

Idag var det en riktigt härlig dag, sol som värmer och snön smälter! Jag har vart ute stort sett hela dagen har vart så otroligt skönt! Dock så har det varit små halt på en del ställen.. Så idag har et inte hänt så mycket!

När jag kom hem ställde jag mig och började träna och när jag är mitt i det och är på topp, japp då går maskinen sönder! Blev först sur, men sen tänkte jag varöfr lägga min energi på att bli sur. Så nu ska jag leta verktyg och laga den!


" If try you can both lose or win, but if you don't try you can only lose"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det smääällter!

Det har vart en grå men ljus dag idag! Så man kan säga att det har varit en ljusgrå dag idag! Det har smält undan rejält så det är super skönt!

Jag vet bild på håret kommer komma så fort jag intsallerat om webcamen för just nu fungerar den inte som den ska så det går inte! Men imorrn kommer det upp en bild på håret :D

Vad har hänt annars jag ska jobba med en "ny" person och han är inte ny men iaf i tre veckor nu så det blir spännande hur vi ska lösa allt vi har att lösa! Men det kommer nog gå bra känns som det! :D Så idag har vi redan börjat med en massa bra lösningar hit och dit och det är väl de jag har gjort idag!

Nu när jag kom hem slängde jag mig i ett bubbelbad vilket jag verklien behövde för att varva ner och landa! Är total slut sover så dåligt nu för tiden! Drömmer massa oroliga och skrämande drömmar men dom kommernog försvinna så fort du kommer hem ska du se! =)

" To escape from reality for just a while, stop and dream for a few seconds"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()