Åh snälla vår vår kom

Gårdagen:

Igår var det mycket trevligt(vi saknade dock fia alltför mycket! hoppas huvudvärken gått över nu :( ).
Vi åt gott och drack gott!
Spela guitar hero, WII och lyssnade på musik!


Idag/inatt:

Vaknade efter ca 1 timmes vila och märkte att min raring är magsjuk =( stackare!
så jag har varit uppe hela natten och tagit hand om Tompa. Så har sovit sammanhängande ca 2½ timme sen igår.
Det är ju så hjärtskärande att se den man älskar så orehört må så dårligt! ( så fia och tompa, SKÄRPNING!!)
Fia, så synd att du mådde piss igår! hade ju varit såååå mysigt att ha dig här!


Så jag har tillbringat min dag med att pyssla med tompa, släpade min trötta kropp upp till ICA Tunabackar (fick sällskap av mammsen och kajsen, mkt mysigt!) Handlade skorpor, god ost och apelsin marmelad åt tompa. Kom ihåg när man var liten och man alltid fick det tillsammans med Te när man var sjuk. Oh gud så gott det var!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

REGN!

Fia dag hittills:

Idag är det gårtt och tråkigt! Det har till och med REGNAT!
Jag gillar inte det här vädret därav lite små bitter eller? hehe har ju lovat att inte vara det längre!
Jag e dock lite småskraj syrran e juh iväg och det har vart jordbävning i Chile och tsunami varningar är utfärdade så nu sitter man lite på tå och vill höra från henne! Men allt är nog okej skulle jag tro =)

Idag så är jag hos syster och leker med hennes små råttor (barn) :P
Gu så mycket energi dom har blir helt paff! ojoj
Vi har vart på Willys och köpt lite lördagsgodis såklart som sånt man gjorde när man var liten.
Sorry Emelie men snart har du klarat det!!!
Har suttit och kollat på massa gamla bilder och så hittade jag dom här, tror att det här var den första kvällen jag festade med Emelie =)

En natt för länge sen 2006

Samma kväll sötnosar =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Du gråa svea rike

Emsa dag:

Huvva inge vidare väder idag icke!

Vaknade inatt som vanligt att min andra hälft kommer hem med massor med kärlek. Men inatt vart han förvirrad dock. Lillesyster Ellentin sov kvar här och jag hade tänt massa ljus och gjort det mysigt i vardagsrummet så hon skulle sova som den lilla prinsessan hon är =). Meeen min älskling, så ljusen när han kom hem och oooh så mysigt det såg ut, till sin snooopenhet när han satte sig i soffan brevid min sovande lille att detta icke var jag!

Han kom in i sovrummet med en lite chockad look å sa " det var inte du...? det där var läskigt, hitta en tjej i soffan som inte var du...?" OH mitt hjärta, du är bra söt! är så glad att du är den jag får dela mina dagar, mitt liv med!

Back too today:


Idag ser min dag ut att jag ska ta mig till ICA MAXI (handla), systemet(bira). Sedan bär det av hemmåt och städnignen väntar och förberedelse till mat. Min sångpedagog och hennes sambo(som också är delaktig i musikalen) ska komma på lite härlig middag, spel och melodifestival kväll. Och Lutten kommer över med sitt underbara glada humör så är kvällen gjord!=) Men top of the line denna helg, andra hälften är ledig ikväll!!

Emelie, snart är du hemma igen =) vi ska uppdatera dig dagligen om livet här hemma så du inte missar det minsat! Hittade denna bild, säger bara Lycka!

Tack för igår tjejjer! Så mysigt vi hade, favoriter i repris när Tisse kommer hem!

Peace and out
/the eagle

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Life in Sweden

Vi vill framförallt inleda denna fantastika blogg med att skriva OH Emelie, vi ska blotta våra själar för att göra dig nöjd och att du ska får den fantaskiska känslan av att med att vi är med dig dagligen via goda tankar och kärlek =)
 Blev denna blogg tillräckligt rosa, fluffig och spännande som du har tänkt dig? vi hoppas vi kan komma att uppfylla dina ärofyllda önskemååål. =)


Dag 1:

AJ AJ AJ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJ!!!!

Ja denna kväll kan man absolut beskriva med 1 ord; Smärta! Vi började dagen med att ta en långpromenad med nakenfisen kajsa, (tolka den som tolka vill) rätt ok, sen började vårt svenska så kallade väder( helt piss, dugg och gråa äckliga moln) men men upp med kämpar andan, inte skulle vi klaga?

Sedan bar dagen ner mot den lilla byn vid namn uppsala city. Vi var ute efter wax papper, alkohol och god mat. OH oj vad vi lyckades! På menyn stod det :

Ansiktsmasker
Hårinpackning
Veet Wax
Taco
Frozen Margaritazzzzz

Och ooooh så nöjda vi blev.


Lövley...
Äventyret bar av hemmåt mot ringgatan och smärtans rike denna kväll. Efter många timmar av Aj, nej inte mer osv. så sitter vi nu här, fräscha som två nyponknoppar med lite alkohol i blodet och en glad sara på besök!

Spring, here we come!!!!!


We miss you Tisse, sjuuukt mycket! hoppas läsningen blev givande =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()